background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά Superleague1: Σε Τρίπολη και Λαμία

Προγνωστικά Superleague1: Σε Τρίπολη και Λαμία

Παίξε νόμιμα με γρήγορες αναλήψεις! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόλις δύο ματς ανοίγουν την προτελευταία αγωνιστική στα προγνωστικά Superleague 1 σήμερα Σάββατο, όμως υπάρχει ενδιαφέρον και επιλογές, που πληρώνουν καλά.

Συγκεκριμένα προκύπτει η δυάδα με το Goal/Goal στο Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός και το Under 2.5 στο Λαμία – Άρης σε απόδοση 3.07 στην Bet365

bet365 Παίξε νόμιμα με εγγραφή!

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός (19.30)

*Έξι διπλά μετρά στις 15 παρουσίες του στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός (3-6-6).

Αστέρας Τρίπολης: «Ζωντανός» στην μάχη των πλέι οφ έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης, μετά το σπουδαίο διπλό που πέτυχε στον Βόλο με 1-0, σκοράροντας με τον φορμαρισμένο Ντέλετιτς στο φινάλε.

Όλα θα κριθούν πλέον στην τελευταία δυάδα αγώνων, αλλά σήμερα περιμένει τους Αρκάδες μια πολύ δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση, με αντίπαλο τον πάντα υπολογίσιμο και τέταρτο στην βαθμολογία Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Παρά τις απουσίες δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον προτελευταίο Παναιτωλικό και επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-1, αφήνοντας πίσω του τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ήδη τα πλέι οφ σκέφτονται οι «πράσινοι», που προσπαθούν να επανέλθουν στα καλά στάνταρ απόδοσης και να μπουν όσο το δυνατόν καλύτερα στο τελευταίο και πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Περισσότερο ενδιαφερόμενος ο Αστέρας Τρίπολης, όμως δεν κοντράρεται εύκολα ο Παναθηναϊκός. Σε καλή τιμή το Goal/Goal και συγκεκριμένα 2.05 στην Bet365.gr

Λαμία - Άρης (20.00)

*Στις δύο φορές, που η Λαμία φιλοξένησε τον Άρη έχει βγει ένας άσος και ένα διπλό (1-0-1).

Λαμία: Παρότι δέχθηκε αρκετή πίεση στην Ξάνθη είχε και αυτή αρκετές ευκαιρίες προς τα αντίπαλα καρέ, αλλά το ισόπαλο 0-0 δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος της πιο πρόσφατης αναμέτρησης στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου συμπλήρωσε πλέον εφτά αγωνιστικές δίχως τρίποντο, όμως διατηρεί μια καλή απόσταση ασφαλείας από την τελευταία δυάδα της βαθμολογίας ενόψει και των πλέι άουτ που θα ακολουθήσουν.

Άρης: Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και η αστοχία στην προκειμένη περίπτωση οδήγησαν τον Άρη μετά από καιρό στην ήττα σε αγώνα πρωταθλήματος, χάνοντας από την ΑΕΚ εντός έδρας με 1-0.

Λογικά δεν χάνεται η συμμετοχή του στα πλέι οφ, όμως η ομάδα του Ένινγκ δεν πρόκειται να χαλαρώσει στα δύο ματς που απομένουν για να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα το κανονικό κομμάτι του πρωταθλήματος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Οι δύο ομάδες θέλουν για ξεχωριστούς λόγους ένα θετικό αποτέλεσμα στην μεταξύ τους κόντρα και αμυντικά δείχνουν πάντα δυνατές. Το ματς δύσκολα να ξεφύγει από το Under 2.5 σε απόδοση 1.50 από την Bet365.gr

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Δημήτρης Δανακτσής (Capitano)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE