background_opap_2
background_opap_1

Προτάσεις αγώνων στοιχήματος σήμερα Πέμπτη 11/06/20

Προτάσεις αγώνων στοιχήματος σήμερα Πέμπτη 11/06/20

Το στοίχημα στα καλύτερα του! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερη η Πέμπτη στις Προτάσεις αγώνων στοιχήματος σήμερα, με την Λα Λίγκα να μπαίνει επιτέλους στην ζωή μας και μάλιστα με ντερμπάρα ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Μπέτις.

Οι σημερινές αποδόσεις είναι από το Stoiximan

Νωρίς χρονικά το κουπόνι δεν έχει να μας προσφέρει πάρα πολλά και η πρώτη στάση θα γίνει στην Αρμενία για το Goal/Goal στο παιχνίδι της Σιράκ, με αντίπαλο την ομάδα της Νοά.

Τελευταίες αγωνιστικές στην δεύτερη κατηγορία της Τσεχίας και υπάρχει ένα σημείο, που έχει πιθανότητες. Πρόκειται για το διπλό της Τζιχλάβα στην έδρα της Κρούντιμ, ενώ λίγο αργότερα θα κρατήσουμε το Over 2.5 στο Λίσεν – Μπρνο.

Ένα φαβορί προκύπτει και στην αντίστοιχη δεύτερη κατηγορία της Δανίας, όπου η Βίμποργκ είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Ροσκίλντε και να μας δώσει τον άσο.

Επόμενη στάση το πρωτάθλημα στην Κροατία, όπου θα στηρίξουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας, που δεν είναι άλλη από την Χάιντουκ Σπλιτ και είναι έτοιμη να βγάλει το διπλό με την Ίστρα.

Πάμε όμως στα πιο σοβαρά και τα εμπορικά πρωταθλήματα. Αρχικά στην Πορτογαλία, όπου η Μπελενένσες με την Γκιμαράες είναι ένα καλό ζευγάρι για τέρματα, άρα σε συνέπεια να επιβεβαιώσουν το Over 2.5.

Αργότερα υπάρχει και το Τοντέλα – Άβες, με τους γηπεδούχους να δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση. Εξάλλου, προέρχονται από το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Μπενφίκα, θέλοντας να δώσουν συνέχεια σήμερα με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Επιλογή λοιπόν ο άσος.

Για το τέλος κρατήσαμε το σπουδαίο ντέρμπι στην Ανδαλουσία, όπου η Σεβίλλη υποδέχεται την συμπολίτισσα Μπέτις. Πάνω από τρεις μήνες η αποχή για τις Ισπανικές ομάδες και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί σε σημείο. Ίσως το πιο λογικό από όλα να είναι το Goal/Goal και ας κερδίσει όποια θέλει.

Αυτά για σήμερα, που είναι όμως μια αρχή για το τι θα ακολουθήσει από εδώ και στο εξής, αφού το ένα πρωτάθλημα ξεκινά μετά το άλλο. Τα λέμε και πάλι αύριο με νεότερη στήλη. Καλή τύχη σε όλους.

Διαβάστε στον Άρχοντα: Book of Ra: Παίξε δωρεάν το φρουτάκι στον Άρχοντα 🍒🧧

Τι επιλέγω για προβλέψεις σήμερα

Πρώτη πρόταση με το Over 2.5 στο Λίσεν – Μπρνο, το Goal/Goal στο Σεβίλλη – Μπέτις, αλλά και τον άσο της Τοντέλα σε απόδοση 4.96 στο Stoiximan.gr

Δεύτερη πρόταση, με τον άσο της Βίμποργκ, το Over 2.5 στο Μπελενένσες – Γκιμαράες και το διπλό της Χάιντουκ Σπλιτ, τριάδα που πληρώνει 4.20 στο Stoiximan.gr

Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Δημήτρης Δανακτσής (Capitano)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 32

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE