background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά Αγγλία: Γουέστ Χαμ με κάλυψη και γκολ στο «Άνφιλντ»

Προγνωστικά Αγγλία: Γουέστ Χαμ με κάλυψη και γκολ στο «Άνφιλντ»

Παίξε νόμιμα με γρήγορες αναλήψεις! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο επιλογές περιλαμβάνουν τα Προγνωστικά Αγγλία Πρέμιερ Λιγκ, σήμερα Κυριακή για το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής. Οι αποδόσεις είναι από τη ΒΕΤ365

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ (16:00)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Απογοητευτική σε όλα τα επίπεδα, μετά από οκτώ αγωνιστικές έχει μόλις ένα βαθμό και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Τελευταία υποχρέωση στην Πρέμιερ Λιγκ, η εκτός έδρας ήττα 4-1 από την Τσέλσι, σε παιχνίδι που προηγήθηκε στο 9ο λεπτό. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ Λιγκ, με τέσσερα γκολ και είναι από τα φαβορί για υποβιβασμό. Διαθέσιμος ο Άμπαντου (αμυντικός), αμφίβολος ο Μπέργκε (μέσος).

Γουέστ Χαμ: Διέκοψε το σερί των τριών αγωνιστικών χωρίς νίκη, επικρατώντας 1-0 εντός έδρας απέναντι στη Φούλαμ. Σκόραρε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, γλίτωσε την ισοφάριση στο τέλος με το χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων. Σκοράρει για επτά διαδοχικές αγωνιστικές, τελευταία φορά που απέτυχε στις 12/09. Δεν υπολογίζεται ο Γιαρμολένκο (φορ), λογικά επιστρέφει ο βασικός Αντόνιο (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε τραγική κατάσταση Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σαφέστατα πιο σταθερή η Γουέστ Χαμ και θα την στηρίξουμε. Επιλογή το διπλό dnb με απόδοση 1.61 στην Bet365.

Λίβερπουλ - Λέστερ (21:15)

Λίβερπουλ: Πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, με το τελικό αποτέλεσμα να την αφήνει ικανοποιημένη. Γλίτωσε την ήττα με το χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων στο 42ο λεπτό, έφυγε αλώβητη από την έδρα του άμεσου ανταγωνιστή στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Ακολουθεί (25/11) η εντός έδρας αναμέτρηση με την Αταλάντα για την 4 αγωνιστική στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός αποστολής οι Αλεξάντερ-Άρνολντ (μπακ), Φαν Ντάικ (στόπερ), Χέντερσον (χαφ) και Σαλάχ (επιθετικός).

Λέστερ: Επικράτησε εντός έδρας 1-0 κόντρα στη Γουλβς, με πέναλτι του Βάρντι στο 15ο λεπτό. Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Την Πέμπτη (26/11) δοκιμάζεται στην Πορτογαλία με την Μπράγκα για την τέταρτη αγωνιστική στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν προέκυψαν φρέσκα προβλήματα απουσιών για τον τεχνικό Μπρένταν Ρότζερς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λέστερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, η Λίβερπουλ έχει απουσίες και αναμένεται ανοιχτό ζευγάρι με ρυθμό και φάσεις. Αμφότερες σκοράρουν με άνεση, ποντάρισμα στο Over 2.5 Goal με απόδοση 1.57 στην Bet365.

bet365 Παίξε νόμιμα με εγγραφή! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από την ομάδα του Άρχοντα >> (Gunner)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE