background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά Super League1 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

Προγνωστικά Super League1 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

Στοίχημα όπως θα ήθελες να είναι! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αναμετρούνται Αστέρας Τρίπολης Ολυμπιακός και στα Προγνωστικά Super League1 προκύπτει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τις αποφάσεις του προπονητή του γηπεδούχου, σε αποδόσεις Bet365.

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (19:30)

Αστέρας Τρίπολης: Στην ουσία πέταξε βαθμούς στην Λεωφόρο απέναντι στον ελλειπή Παναθηναϊκό και έχασε μια καλή ευκαιρία να ανέβει στην βαθμολογία της Super League1.

Αγωνιστικά είχε καλή εικόνα με συγκροτημένο πλάνο και τακτική, όμως η δυναμική του αντιπάλου δεν ήταν κάτι το ξεχωριστό για να υπάρξουν απόλυτα συμπεράσματα.

Η ομάδα της Αρκαδίας όμως έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και κυρίως από πλευράς δυνάμεων να μην έχει επηρεαστεί από την διακοπή των εορτών.

Πολύ ισχυρή έδρα όπου στα τελευταία 17 ματς έχει μόνο δύο ήττες την περσινή 0-5 από τον Ολυμπιακό και την φετινή 1-2 από την ΑΕΚ.

Φέτος στα εντός έδρας ματς έχει συνεχόμενα διαφορετικά αποτελέσματα με τελευταίο την νίκη επί του Ατρόμητου με 2-0.

Μετά το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακό, ακολουθεί ένα πολύ βατό αγωνιστικό πρόγραμμα όπου μπορεί να αποκτήσει σημαντική βαθμολογική συγκομιδή και να ανέβει στην βαθμολογία με συνέπεια σε αυτό το ματς να υπάρχει απόφαση για rotation.

Θα απουσιάσουν, ο σέντερ φορ, Jerοnimo Barrales (13/8), ο κεντρικός μέσος Juan Munafo (12/1), ο αμυντικός χαφ Matias Iglesias (12/0) και ο εξτρέμ Rodrigo Gοmez (9/0).

bet365 150 150

Το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός παίζει στη Bet365.gr | 21+|ΕΕΕΠ|ΚΕΘΕΑ 1114|Εμπ. Επικ. ΕΕΕΠ

ΕΓΓΡΑΦΗ >

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο της Super League1 με την ίδια αποτελεσματικότητα που έδειχνε και πριν την διακοπή.

Χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές κέρδισε με 3-0 την ΑΕΚ και εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του ΠΑΟΚ ξέφυγε και των δυο στην βαθμολογία.

Αγωνιστικά έδειξε ότι έχει καλή συνοχή και οργάνωση και με τις επιστροφές των Mathieu Valbuena, Ahmed Hassan, αλλά και με τις προσθήκες, ανεβάζει την ισχύ του.

Μακριά από το Φάληρο έχει ηττηθεί για τελευταία φορά στην Τούμπα με 3-1 στις 10/02/2019 και έκτοτε σε 28 εξόδους του έχει 20 νίκες και 8 ισοπαλίες.

Ιδιαίτερο γεγονός των αγώνων αυτών ότι στους 18 κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Στα ματς στην Τρίπολη παίζοντας τον τρέχοντα μήνα τα αποτελέσματα είναι τρεις νίκες, 0-2,0-1,0-1 και μια ισοπαλία 1-1, με ιδιαίτερο γεγονός ότι στις νίκες σκόραρε από το πρώτο ημίχρονο.

Θα γίνει μικρό rotation κυρίως με διαφορετικούς ακραίους σε σχέση με το το ματς της Κυριακής.

Θα απουσιάσουν, ο αμυντικός χαφ Ανδρέας Μπουχαλάκης (11/3), ο σέντερ φορ Ahmed Hassan (6/4), ο δεξιός μπακ χαφ Mohamed Drager (3/0), ο φορ Hugo Cuypers (4/1) και ο ακραίος Bruno (3/0) λόγω Covid-19.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η απόφαση του Milan Rastavac να αφήσει εκτός αγώνα τους πιο έμπειρους παίκτες και μεταξύ αυτών τον ουσιαστικά μοναδικό επιθετικά ικανό φορ της ομάδας, δείχνει ότι δεν έχει πρόθεση να χτυπήσει το ματς, αλλά κρατώντας την βασική του άμυνα να δεχθεί όσα λιγότερα τέρματα.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την περίσταση και να επιβληθεί και μέσω των στατικών φάσεων σε ένα ματς όπου έχει αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας.

Σύμφωνα τόσο με την στατιστική των περασμένων ετών αλλά και επί εποχής Martins, οι νίκες του στην Αρκαδία γίνονται με επιβολή του από το πρώτο ημίχρονο γεγονός που και λόγω των απουσιών του γηπεδούχου αποκτά υψηλή αξία αγοράς.

Επιλογή πονταρίσματος  HT.FT 2/2 (2.20) σε αποδόσεις στη Bet365.gr

bet365 Παίξε νόμιμα με εγγραφή! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Βασίλης Π.

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4 / 5. Vote count: 2

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE