background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά Bundesliga Φράιμπουργκ – Κολωνία

Προγνωστικά Bundesliga Φράιμπουργκ – Κολωνία

Παίξε νόμιμα με γρήγορες αναλήψεις! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Schwarzwald Stadion κοντράρονται Φράιμπουργκ – Κολωνία και στα Προγνωστικά Bundesliga υπάρχει μια κυρίαρχη πλευρά, σε αποδόσεις Pamestoixima.

Φράιμπουργκ – Κολωνία (16:30)

Φράιμπουργκ: Έχοντας αήττητο σερί έξι συνεχόμενων αγωνιστικών με τέσσερις συνεχόμενες νίκες συγκέντρωσε βαθμούς και αισιοδοξία για το υπόλοιπο της σεζόν.

Πλέον ο στόχος για μια θέση εξόδου στο Europa League είναι εφικτός και όλα θα κριθούν από την σταθερότητα που θα επιδείξει εκμεταλλευόμενη και το πρόγραμμα που έχει.

Η ένατη θέση στην βαθμολογία της Bundesliga της αποβάλλει το άγχος κάνει όμως πιο επιτακτική την ανάγκη νίκης σε αυτό το ματς καθώς ακολουθεί ματς απέναντι στην Μπάγερν.

Για την καλή αγωνιστική εικόνα έχει συμβάλλει το γεγονός ότι δεν έχει πρόσφατες απουσίες βασικών της παικτών κάτι που θα συνεχισθεί και σε αυτό το ματς.

Το παιχνίδι παίζει στο Pamestoixima.gr | 21+|ΕΕΕΠ|ΚΕΘΕΑ 1114|Εμπ. Επικ. ΕΕΕΠ

ΕΓΓΡΑΦΗ

Κολωνία: Αλλοπρόσαλλη ως συνήθως προσπαθεί να βρει την καλύτερη της φόρμα που θα της δώσει μια ώθηση ώστε να ξεφύγει από την δύσκολη ζώνη της Bundesliga.

Χωρίς νίκη εντός έδρας αλλά με εξαιρετική επίδοση (2 νικών, 3 ισοπαλιών, 1 ήττας και 5-4 τέρματα) μακριά από την φαντασμαγορική πόλη της καταφέρνει να καλύπτει τις αδυναμίες της που εστιάζονται σε έναν τομέα που σε περασμένες σεζόν δεν είχε θέματα.

Το σκοράρισμα για φέτος είναι πρόβλημα και με 13 τέρματα σύνολο βρίσκεται στην 3η θέση των ομάδων με την χειρότερη παραγωγή.

Ενώ δεν είναι ομάδα με ιδιαίτερες αμυντικές αρετές εκτός έδρας έχει καταφέρει να μην έχει δεχθεί πάνω από ένα τέρμα με σημαντικά αποτελέσματα την νίκη της με 1-2 επί της Ντόρτμουντ, αλλά και την ισοπαλία 0-0 με την Λειψία στην προηγούμενη της έξοδο.

Θα απουσιάσουν, ο σέντερ φορ Sebastian Andersson (10/2), ο αριστερός εξτρέμ Ismail Jakobs (9/0) και ο δεξιός μπακ Kingsley Ehizibue (8/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η φόρμα και η πολύ θετική προϊστορία δίνουν δικαίως προβάδισμα στην Φράιμπουργκ που θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Αυτό το περίεργο σενάριο με τις εκτός έδρας επιτυχίες για την Κολωνία δεν μπορεί να έχει μέλλον και ειδικά σε ματς που δεν έχει απαρτία στην σύνθεση της.

Ο άσσος είναι σε εξαιρετική τιμή αγοράς και σύμφωνα με όλα τα δεδομένα όχι τόσο δύσκολος για επιβεβαίωση.

Επιλογή πονταρίσματος Home win (1.95) σε αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Pamestoixima Έχεις λόγο να ξαναμπείς στο παιχνίδι! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Βασίλης Π.

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE