background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά Ιταλία Serie A: Με Αταλάντα και Ρόμα

Προγνωστικά Ιταλία Serie A: Με Αταλάντα και Ρόμα

Παίξε νόμιμα με γρήγορες αναλήψεις! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γεμάτη η δράση στα Προγνωστικά Ιταλία Serie A όπως κάθε Κυριακή και η ημέρα μας δίνει δύο φαβορί και ένα άσο σε συνδυασμό με τέρματα.

Συγκεκριμένα η τριάδα μας περιλαμβάνει το Over 2.5 στο Αταλάντα – Λάτσιο, το 1 & Over 2.5 στο Νάπολι – Πάρμα και τον άσο της Ρόμα σε απόδοση 4.72 στο Pamestoixima.

Αταλάντα - Λάτσιο (16.00)

*Μοιρασμένη η πρόσφατη παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Αταλάντα γηπεδούχο (8-7-7).

Αταλάντα: Παρότι έπαιζε για αρκετό χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο βρήκε τρόπο να κερδίσει την Λάτσιο μεσοβδόμαδα με 3-2 και να περάσει στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ιταλίας.

Σε συνέχεια των εντυπωσιακών εμφανίσεων η ομάδα του Γκασπερίνι, αφού στο πρωτάθλημα κέρδισε με επιβλητικό τρόπο την Μίλαν εκτός έδρας με 3-0 και δείχνει στα καλύτερα της.

Λάτσιο: Μόλις πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκε το Μπέργκαμο η Λάτσιο και το εις βάρος της 3-2 από την Αταλάντα την έθεσε εκτός κυπέλλου, παρότι έπαιζε για πολύ χρόνο με παίκτη παραπάνω.

Σειρά παίρνει το πρωτάθλημα, που δείχνει καλά με διαδοχικές νίκες, αλλά την περιμένει πολύ δύσκολη αποστολή και πάλι κόντρα στην ανεβασμένη Αταλάντα, ψάχνοντας μια άτυπη ρεβάνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Μέσα σε λίγες ημέρες οι δύο ομάδες τα ξανά λένε και πάλι, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα. Πάμε και πάλι με το Over 2.5 σε απόδοση 1.53 στο Pamestoixima.

Προτάσεις αγώνων σήμερα Κυριακή 31/01/21
Νάπολι - Πάρμα (19.00)

*Στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι, η Πάρμα είχε βγάλει διπλό σε αυτό το γήπεδο με 2-1.

Νάπολι: Σερί τα παιχνίδια όλο αυτό το διάστημα για τη Νάπολι, καθώς μετά το ματς κυπέλλου με την Σπέτσια, επιστρέφει στο πρωτάθλημα, εκεί που προβλημάτισε στην ήττα της από την Βερόνα με 3-1.

Ο προπονητής Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται πλέον υπό πίεση, αφού η ομάδα του αδυνατεί να «χτίσει» ένα καλό σερί, που θα την βοηθήσει να εισχωρήσει στον στόχο της πρώτης τετράδας.

Πάρμα: Οι πολλές απουσίες στοίχισαν στην Πάρμα την περασμένη αγωνιστική, χάνοντας από την Σαμπντόρια εντός έδρας με 2-0, παραμένοντας σταθερά σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση.

Μέσα σε όλα έρχεται σήμερα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της πιεσμένης Νάπολι και πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να ελπίζει ότι θα πάρει κάτι θετικό από αυτή την αναμέτρηση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Λογικά η Νάπολι θα επιστρέψει στις νίκες και το παιχνίδι μπορεί να συνοδευτεί με τέρματα. Επιλογή το 1& Over 2.5 σε απόδοση 1.85 στο Pamestoixima.

Ρόμα - Βερόνα (21.45)

*Στα τελευταία εννιά η Ρόμα εντός έδρας έχει 8-1-0 εναντίον της Βερόνα.

Ρόμα: Σε ένα απίστευτο παιχνίδι με εναλλαγές στα συναισθήματα, η Ρόμα κατάφερε από το υπέρ της 3-1 να ισοφαριστεί σε 3-3 από την Σπέτσια και να βρει ένα τέρμα στις καθυστερήσεις και να κερδίσει με 4-3.

Προβληματικές οι πρόσφατες εμφανίσεις των «τζιαλορόσι» αυτό το διάστημα, αλλά παραμένουν ψηλά στην βαθμολογία και χρειάζεται να ανεβάσουν σε αυτή την περίοδο την απόδοση τους.

Βερόνα: Τον εξαιρετικό της χαρακτήρα και μέταλλο εμφάνισε σε ένα ακόμη παιχνίδι η Βερόνα και με ανατροπή μάλιστα κέρδισε την πάντα υπολογίσιμη Νάπολι με 3-1 εντός έδρας.

Από τις ευχάριστες παρουσίες και του φετινού πρωταθλήματος η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς, που με απολογισμό 8-6-5 έχει κάνει αρκετές ζημιές και συνεχίζει χωρίς το παραμικρό άγχος στην σεζόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Υποψιασμένη για το τι θα συναντήσει η Ρόμα, που λόγω έδρας και κινήτρου έχει το προβάδισμα για τον άσο στο 1.67 από το Pamestoixima.

Pamestoixima Έχεις λόγο να ξαναμπείς στο παιχνίδι! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Δημήτρης Δανακτσής (Capitano)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 89

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE