Ανακοίνωση: Διαθέσιμη και με απόλυτη ασφάλεια η Winmasters

Ανακοίνωση: Διαθέσιμη και με απόλυτη ασφάλεια η Winmasters

Στοίχημα με 100% Διασκέδαση! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mετά από μερικές μέρες κατά τη διάρκεια των οποίων οι υπηρεσίες μας δεν ήταν διαθέσιμες, είμαστε και πάλι μαζί σας στην Winmasters.gr.

Από την πρώτη μέρα της παρουσίας μας στην Ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά, κορυφαία προτεραιότητά μας ήταν να παρέχουμε την υψηλότερη δυνατή στοιχηματική εμπειρία σε σας, τους πελάτες μας.

Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη για τη δυσλειτουργία των τελευταίων ημερών, αιτία της οποίας ήταν ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε τρίτος συνεργάτης μας – διεθνής εταιρεία που υποστηρίζει την πλατφόρμα του λογισμικού μας.

Λόγω του προβλήματος αυτού, αρκετές εταιρείες του χώρου μας σε διάφορες χώρες, αντιμετώπισαν ανάλογα ζητήματα, τα οποία πλέον λύθηκαν οριστικά.

Το website μας είναι πλέον διαθέσιμο και μπορείτε να απολαύσετε με απόλυτη ασφάλεια, όχι μόνο τις γνωστές σας υπηρεσίες, αλλά και νέες, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και καινοτόμες, οι οποίες είμαστε βέβαιοι ότι θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας.

Σε μια περίοδο δύσκολη για τον κόσμο, επανερχόμαστε στα γνωστά μας standards, έτοιμοι να δημιουργήσουμε νέες διαστάσεις στην online στοιχηματική εμπειρία. Νοιώθουμε ότι σ’ αυτή την προσπάθεια θα είστε δίπλα μας, συνεχίζοντας να μας περιβάλλετε με την εμπιστοσύνη σας και να μας τιμάτε με την προτίμησή σας.

Μείνετε «συντονισμένοι» λοιπόν και προετοιμαστείτε για τις καταπληκτικές προσφορές*, που ετοιμάζουμε για το αμέσως επόμενο διάστημα!

Για όσους θέλουν ας δοκιμάσουν την τύχη τους στο ανανεωμένο νόμιμο καζίνο της Winmasters.

Σας ευχαριστούμε θερμά, Η δική σας ομάδα της winmasters.

πηγή: Winmasters

Winmasters με μοναδικά προγράμματα επιβράβευσης*!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις “21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ:  210 9237777”

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE