ΑΡΗΣ: Οργή επικρατεί στους «κίτρινους» για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου δέχτηκαν μία ξεγυρισμένη τριάρα και βλέπουν τον στόχο της Ευρώπης να δυσκολεύει ολοένα και πιο πολύ. Ενδεχομένως δικαιολογημένα κάποια παράπονά τους βέβαια, γεγονός όμως είναι και η νέα προβληματική εμφάνιση της ομάδας του Χιμένεθ, που στο φινάλε γλίτωσε από μεγάλη συντριβή.
Όλα αυτά ενώ είναι πάρα πολλά και τα αγωνιστικά προβλήματα. Αποχώρησαν με προβλήματα στο τελευταίο ο κίπερ Διούδης (10 συμ.) και o μπακ Φαντιγκά (8/0). Νοκ άουτ οι στόπερ Σούντμπεργκ (5/0), Φαμπιάνο (7/1), οι επιθετικοί Αλφαρέλα (5/0), Καντεβέρε (5/0) και ο εξτρέμ Δώνης (2/1), ερωτηματικό οι μπακ Μεντίλ (5/0) και Φρίντεκ (6/1).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ασταμάτητοι δείχνουν οι Πειραιώτες, που έφτασαν αισίως τις οκτώ διαδοχικές ήττες με το σβηστό 3-0 επί του ΟΦΗ. «Πυροβολάει» αδιαλείπτως ο Ελ Κααμπί που σκόραρε δις, το ένα μάλιστα με ψαλιδάκι, για να φτάσει τα 12 γκολ σε 13 ματς πρωταθλήματος!
Ισχνή βέβαια η διαφορά από τους διώκτες τους, με +2 και +3, πηγαίνουν όμως με φουλ ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη μετά και την πρώτη φετινή νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ με το «διπλό» στην Καϊράτ, όπου το 1-0 ήταν εξαιρετικά φτωχό για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ, αφού έχασε μεγάλες ευκαιρίες (τρία δοκάρια). Τραυματίες οι Ρέτσος (11/2) και Πασχαλάκης.
Λογική η καταπόνηση των Πειραιωτών, αλλά έχουν βρει πλέον τον τρόπο να παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν. Τρομερά πιεσμένος ο Χιμένεθ, σε έναν ακόμη «τελικό». Πάμε με το 2 & Over 1,5.
Άρης - Ολυμπιακός: 2 & Over 1,51,82