background stoiximan_2
background stoiximan_1

Γαλλία – Αυστραλία: Νίκη από το ημίχρονο

Γαλλία – Αυστραλία: Νίκη από το ημίχρονο

Στο Καζάν η πρώτη αναμέτρηση του τρίτου ομίλου μεταξύ αντιπάλων (Γαλλία – Αυστραλία) που δεν μοιάζουν και δεν συγκρίνονται μεταξύ τους σε τίποτα.

Η Γαλλία είναι από τα φαβορί όχι απλά για πρόκριση, αλλά και μέσα στις υποψήφιες για μεγάλες διακρίσεις ενώ η αντίπαλος της δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε κάτι περισσότερο από μια καλή εμφάνιση.

Η Γαλλική εθνική ομάδα διαθέτει στις τάξεις της ταλαντούχους παίκτες και ειδικότερα στην επιθετική της γραμμή. Είναι ικανοί να σκοράρουν απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα και η αντίπαλος τους δύσκολα μπορεί να τους σταματήσει.

Η Αυστραλία στηρίζεται στην φυσική της κατάσταση όμως τώρα πλέον δεν υπάρχει ομάδα κορυφαίου επιπέδου που να υστερεί στον τομέα αυτό. Δεν αρκεί μόνο η δύναμη και στα υπόλοιπα έχει έλλειμμα δυνατοτήτων.

Το κίνητρο δεν είναι τόσο εμφανές και στην πρώτη γραμμή για τους ταλαντούχους Γάλλους που τα έχουν ήδη όλα και αυτό ίσως να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα μιας και δεν είναι σίγουρα ΄΄πεινασμένοι΄΄.

Εάν πράγματι έχουν υψηλούς στόχους θα φανεί από τα ματς με τέτοιους αντιπάλους και πως στην ουσία θα δείξουν το ενδιαφέρον τους.

Ποντάρισμα στις αδιαμφισβήτητες δυνατότητες τους που στην μετάφραση είναι νίκη από το ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: HT.FT 1/1 (1.70) στην sportingbet

Sportingbet Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής*!

Βασίλης Π. (Mythos)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating / 5. Vote count:

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

MENU LIVE