background stoiximan_2
background stoiximan_1

Γιουβέντους – Λάτσιο: Γενικώς γκολ

Γιουβέντους – Λάτσιο: Γενικώς γκολ

Το πρώτο (χρονικά) ντέρμπι της αγωνιστικής στην γείτονα χώρα γίνεται στο Τορίνο μεταξύ αντιπάλων που είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και προέρχονται από συνεχόμενες επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων.

Η πλέον αποτελεσματική είναι η ΄΄Κυρία΄΄ που σκοράρει με ιδιαίτερη ευκολία αν και έχει σημαντικούς απόντες και ειδικά στο θέμα δημιουργίας. Η συνοχή της την βοηθάει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και σε αυτόν τον τομέα θα ποντάρει και τώρα.

Η εκπρόσωπος της πρωτεύουσας δεν αποτελεί παραδοσιακό αντίπαλο των ασπρόμαυρων όμως φέτος αναμένεται να κοντράρουν όλες τις ομάδες κορυφής και έξω από την γειτονιά τους.

Η επίθεση τους είναι το όπλο τους όμως με μόνο αυτό το όπλο είναι δύσκολο να αντεπεξέλθουν στην πίεση που ασκεί η αντίπαλος τους παίζοντας μπροστά στο κοινό της. Αναλυτικά οι προσφορές στοιχηματικές εταιρίες.

Δεν είναι αλώβητη η Γιούβε ούτε και έχει αμυντική ικανότητα τέτοια που να ανταποκρίνεται στους αριθμούς που την συνοδεύουν. Τα μετόπισθεν της σε ανοικτούς χώρους είναι εκτεθειμένα αρκετές φορές και με τις ικανότητες που αναδεικνύει η μπροστινή γραμμή των θαλασσί το να καταφέρουν να διατηρήσουν το απόρθητο θα είναι δύσκολο.

Υπάρχει πλεονέκτημα που όμως δεν ανταποκρίνεται σωστά στις αποδόσεις του αγώνα. Το σημείο του άσσου δεν είναι συμφέρουσα αγορά, όχι όμως και η περίπτωση του σκορ εκατέρωθεν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal/Goal (1.85) στην betshop_logo

Betshop με έξτρα prim κερδών*!

Βασίλης Π. (Mythos)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating / 5. Vote count:

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

MENU LIVE