background stoiximan_2
background stoiximan_1

Ολυμπιακός – Παρτιζάν: Αποδείξεις με ΦΠΑ

Ολυμπιακός – Παρτιζάν: Αποδείξεις με ΦΠΑ

Επίσκεψη στη Σελίδα bet365.gr! | 21+ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το αποτέλεσμα πρώτου αγώνα στην ουσία αποφορτίζει το ΄΄κλίμα΄΄ που δημιούργησαν τα αλλάδερφα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ και δίνει την ευκαιρία και στις δυο ομάδες να δούνε το ματς με διαφορετικό τρόπο, ίσως και σκοπό.

Το τι λένε στα media οι Σέρβοι είναι παντελώς αδιάφορο και στην ουσία μερικοί εκτίθενται ακόμη περισσότερο. Γιατί όταν έχεις δεχθεί τρία τέρματα και έχουν χαθεί άλλα δύο, το να μετράς τι έκανες στο ματς είναι αφέλεια.

Και προφανώς έχουν ανάλογης ευφυίας κοινό που απευθύνονται και για αυτό το κάνουν.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο δεν εφησυχάζουν και ο λόγος είναι απλός. Υπάρχει πολύ έντονος συναγωνισμός σε καλό και φιλικό επίπεδο από ότι τώρα δείχνουν κυρίως στα πανηγύρια και άπαντες παλεύουν πρώτα να βρούνε θέση και μετά να την κρατήσουν.

Θα υπάρχουν 2-3 αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς, μια σε κάθε γραμμή, αλλά οι παρεμβάσεις μάλλον θα είναι περισσότερες, με μεταθέσεις και ρόλους μιας και εντός έδρας το σχήμα θα γίνει περισσότερο επιθετικό.

Ο Ολυμπιακός έχει αυτοπεποίθηση και τώρα καλείται ο Χάσι να κάνει το ποιο δύσκολο που είναι η ΄΄χημεία΄΄ μαζί με την αποτελεσματικότητα.

Για το πρώτο κομμάτι θα πετύχει μόνο εάν και εφ όσον έχουν ταυτισθεί οι ΄΄γραμμές΄΄ παικτών και τεχνικής ηγεσίας και σε αυτό δείχνει να είναι σε καλό δρόμο.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μερικά ατομικά (κυρίως) καλά στοιχεία μεσο επιθετικά, όμως γενικά σαν ομάδα έχουν αρκετά θέματα και αυτά δεν αφορούν μόνο τα αγωνιστικά ζητήματα αλλά και την ψυχολογία και την νοοτροπία τους.

Φάνηκε η έλλειψη εμπειρίας στην διοργάνωση και σε συνδυασμό με το χαμηλό σχετικά ταβάνι των συνολικά προδιαγραφών που διαθέτουν, ακόμη και το ότι βρέθηκαν να διεκδικούν κάτι πολύ τους είναι.

Η μεθοδολογία και γενικά οι αντιλήψεις τους θυμίζουν έντονα την ντόπια αδερφοποιημένη έδρα που αν και ανακαινισμένη είναι σε όλα ίδια και βέβαια αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε.

Φέτος έγιναν ήδη αρκετές εκπλήξεις στα πρώτα ματς όμως ο κανόνας είναι πάντα ο ισχυρός και στην ουσία τα ποσοστά επιβεβαίωσης του είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Θα κερδίσουν ξανά οι ερυθρόλευκοι που θα κτυπήσουν στο ματς και με νέα αγωνιστικά σχέδια και όχι μόνο με κόντρες όπως στο πρώτο ματς.

Αυτή την φορά το παιγνίδι θα στηριχθεί και στις στατικές φάσεις και στην αεροπορία που στο πρώτο ματς ήταν απούσα για διάφορους λόγους.

Η προσθήκη του πανύψηλου Σέρβου στα μετόπισθεν αλλά και η μετατόπιση του Ρομαό στο κέντρο του γηπέδου θα αλλάξει τα δεδομένα προς όφελος των γηπεδούχων στον συγκεκριμένο τομέα.

Η διαφορά ικανοτήτων θα πρέπει να αποτυπωθεί και στον τρόπο εξέλιξης της αναμέτρησης, όπως και στο τελικό σκορ.

Οι επισκέπτες δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να κάνουν κάτι ουσιαστικό και το ρίσκο να βάλουν τις βάσεις για επικράτηση τους από το πρώτο ημίχρονο είναι αποδεκτό όπως και το πλέον αναμενόμενο να υπάρξει τελικό αποτέλεσμα με πάνω από ένα τέρμα στο σύνολο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Home win & Over 1.5 goal (1.85) στην betshop_logo

Betshop με έξτρα prim κερδών*!

ΠΡΟΤΑΣΗ: HT.FT 1/1 (2.38) στον stoiximan

Stoiximan καθημερινές προσφορές για όλα τα μέλη!

 

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE