background stoiximan_2
background stoiximan_1

Ολυμπιακός – Ριέκα: Βαλκανιζατέρ

Ολυμπιακός – Ριέκα: Βαλκανιζατέρ

Η κόντρα με τις εκπροσώπους από τα πρώην Βαλκάνια καλά κρατεί για τους ερυθρόλευκους που τώρα καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο μιας πρωτάρας σε όλα και χωρίς ανάλογες παραστάσεις με αυτούς.

Το πρώτο εμπόδιο (Παρτιζάν) ξεπεράσθηκε κυρίως λόγω του αιφνιδιασμού που επέβαλλαν στο πρώτο χρονικά ματς και στην επανάληψη στον Πειραιά κράτησαν τα προσχήματα αν και τους έβαλαν δύσκολα θέματα οι αντίπαλοι τους.

Υπάρχει θέμα συνοχής και ομοιογένειας που (λογικά) θα εξαληφθεί συν το χρόνω και μέσα από συνεχείς αγωνιστικές ενός βασικού κορμού που πάει να φτιαχθεί.

Δυνατότητες μεσο επιθετικά υπάρχουν όμως αμυντικά αν και η τελευταία γραμμή δεν είναι χαμηλών δυνατοτήτων δέχεται τέρματα κυρίως λόγω της αμυντικής αδυναμίας?ασυννενοησίας? των υπολοίπων.

Θα επειδιώξουν να κερδίσουν χωρίς να δεχθούν τέρμα κάτι που έχουν πιθανότητες να καταφέρουν μιας και η αντίπαλος τους έχει τα δικά της μεγάλα αμυντικά θέματα και επιπλέον την δυστοκία της που την ακολουθεί στα τελευταία δύο επίσημα ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα και ηττήθηκε και στα δυο χωρίς να σκοράρει.

Μιας και μπήκα στον πειρασμό να δώ τι μέρος του λόγου είναι η γενικη τους δυναμική δεν είναι για επίπεδο όχι στην εξώπορτα των ομίλων, αλλά ούτε και της άλλης διοργάνωσης της Uefa.

Ο άσσος στα επίπεδα του 1.50 είναι άνευ ουσίας και ας κάνουν οι γηπεδούχοι ρεκορ παραγωγής.

Στην παρούσα φάση αξίζουν μόνο ειδικά γεγονότα και εξ αυτών επιλέχθηκε η περίπτωση να σκοράρουν απλά και μόνο οι γηπεδούχοι στα πρώτα 45´ λεπτά και όχι απαραίτητα να κερδίζουν.

Ο συμπαθής Στέφανος κάτω από τα δοκάρια διατηρεί και μια ρέντα σημαντική… για τους αντιπάλους του, όμως υπάρχει επιπλέον και η περίπτωση να υπάρξει τελικό αποτέλεσμα έως και τρία συνοολικά τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: H.T. – Home Over 0.5 goal (1.85) στον stoiximan

Stoiximan καθημερινές προσφορές για όλα τα μέλη!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Total 2-3 goal (2.00) στην  betshop_logo

Betshop με έξτρα prim κερδών*!

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating / 5. Vote count:

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

MENU LIVE