Προγνωστικά αγώνων σήμερα Τρίτη 06/10/20
Posted by arxondas
| Date: 06 Οκτωβρίου, 2020
Date: 06 Οκτωβρίου, 2020

Κυρίως Αγγλία περιλαμβάνουν τα Προγνωστικά αγώνων σήμερα Τρίτη 06/10/20, όμως δίνουμε κανονικά το παρών με τις επιλογές, που ξεχωρίζουν συνολικά από το κουπόνι.
Αν κάτι ξεχωρίζει από όλα τα Αγγλικά παιχνίδια είναι το Λιγκ Τρόφι, όπου συναντάμε γνωστές ομάδες στο πρόγραμμα. Μια διοργάνωση που παραδοσιακά πάντως υπάρχουν εκπλήξεις.
Από τα φαβορί του συγκεκριμένου θεσμού παίζεται σαφώς ο άσος της Σάντερλαντ με αντίπαλο την Καρλάιλ, ενώ και η Μπέρτον έχει τον πρώτο λόγο για τον άσο κόντρα στην Κέμπριτζ.
Επίσης θα κάνουμε στάση στο Λέιτον Όριεντ - Γουίμπλεντον, όπου το διπλό δείχνει να έχει το προβάδισμα, ενώ στο Όξφορντ - Μπρίστολ Ρόβερς έχει πιθανότητες στοιχηματικά το Goal/Goal.
Η συνέχεια δίνεται με τη Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας, όπου υπάρχουν και εκεί κάποιες επιλογές. Όπως το Goal/Goal στο Τσέστερφιλντ - Χάρτλπουλ, αλλά και ο άσος της Στόκπορτ με την Χάλιφαξ.
Δράση και στο Λιγκ Καπ της Σκωτίας, με την Χαρτς να έχει το πάνω χέρι για τον άσο της Ινβερνές, ενώ η Ντανφέρμλιν είναι επίσης το φαβορί για το διπλό στην έδρα της Νταμπάρτον.
Τέλος θα πάμε και στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, όπου στο Κονφιάνκα - CRB Αλ ξεχωρίζει το Goal/Goal, ενώ τον πρώτο λόγο έχει για τον άσο η Σαπεκοένσε, με αντίπαλο την Μποταφόγκο.
Αυτές είναι οι επιλογές μας για σήμερα Τρίτη, όπου θα ασχοληθούμε χαλαρά όπως είναι λογικό, περιμένοντας τις επόμενες ημέρες, με τις εθνικές να παίρνουν την σκυτάλη. Καλή τύχη σε όλους.
Διαβάστε στον Άρχοντα: Cleopatra: Παίξε δωρεάν το καζίνο φρουτάκι στον Άρχοντα 👩🦰 🍒
Τι επιλέγω για προγνωστικά σήμερα
Πρώτη πρόταση, με τον άσο της Σάντερλαντ, το Goal/Goal στο Όξφορντ - Μπρίστολ Ρόβερς, και τον άσο της Σαπεκοένσε τριάδα σε απόδοση 5.09 στην Bet365.gr
Δεύτερο παρολί, με τον άσο της Μπέρτον, το Goal/Goal στο Τσέστερφιλντ - Χάρτλπουλ και τον άσο της Στόκπορτ, τριάδα που πληρώνει 5.70 στην Bet365.gr
21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Από την ομάδα του Άρχοντα >> Δημήτρης Δανακτσής (Capitano)