background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά: Κουπόνι Στοιχήματος (22-24/08/17)

Προγνωστικά: Κουπόνι Στοιχήματος (22-24/08/17)

Στοίχημα όπως θα ήθελες να είναι! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να και οι ρεβάνς στα Ευρωπαϊκά κύπελλα, οπότε το ενδιαφέρον παραμείνει μεγάλο.

Πάμε να δούμε τις ευκαιρίες που προκύπτουν από Τρίτη μέχρι Πέμπτη στο κουπόνι πάμε στοίχημα!

Stoiximan καθημερινές προσφορές για όλα τα μέλη!

Τρίτη: Οι πέντε πρώτες ρεβάνς για το Champions League είναι την Τρίτη, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην έδρα της Ριέκα. Δύσκολα να ξεφύγει πολύ το σκορ και θα πάμε με το 2-3 goals.

Από εκεί και πέρα, αρκετά τέρματα περιμένουμε στο Αστάνα – Σέλτικ, ενώ η Νάπολι θα βρει τους χώρους για να κάνει δεύτερη φορά την ζημιά στη Νις. Το διπλό στο 1,85 από τον Stoiximan.

Στα άλλα δύο ζευγάρια, η Σεβίλλη υποδέχεται την Μπασακσεχίρ και περιμένουμε το over 2,5, ενώ στο Μάριμπορ – Χάποελ Μπέερ Σεβά αναμένεται μεγάλη μάχη και θα μείνουμε μακριά.

Λίγα πράγματα στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας, όπου θα κρατήσουμε μονάχα το διπλό στο Μπέρμιγχαμ – Μπόρνμουθ και το over 2,5 στην αναμέτρηση της Νόριτς με την Τσάρλτον.

Sportingbet Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής!

Τετάρτη: Σημαντικό στοιχηματικό ενδιαφέρον και την Τετάρτη για το Champions League, καθώς προκύπτουν επιλογές και από τα πέντε παιχνίδια.

Στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Γιουνγκ Μπόις περιμένουμε αυτή την φορά τέρματα εκατέρωθεν, δηλαδή του goal/goal, ενώ στην μάχη της Κοπεγχάγης με την Καραμπάκ ο άσος πληρώνει 1,70 στην Sportingbet.

Δεν θέλει πολύ να σκοράρει κάποιο τέρμα στο «Άνφιλντ» η Χόφενχαϊμ και να δυσκολέψει την Λίβερπουλ, όμως τα πονταρίσματα με τα γκολ πληρώνουν αναμενόμενα λίγο. Πιθανό πάντως το over 2,5.

Από εκεί και πέρα, η Σλάβια Πράγας μπορεί να βγάλει άσο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, με τους Κύπριους να υπερασπίζονται το 2-0 του πρώτου αγώνα, ενώ θα κρατήσουμε και το διπλό της Σπόρτινγκ στο γήπεδο της Στεάουα. Στο 1,95 από την Interwetten.

Interwetten με πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους!

Πέμπτη: Πάμε και στο Europa League και παρότι τα ματς είναι πολλά, οι στοιχηματικές ευκαιρίες δείχνουν μετρημένες. Καλοπληρωμένο το goal/goal στο ΑΕΚ Λάρνακας – Πλζεν και θα το κρατήσουμε, κυρίως λόγω το 3-1 υπέρ των Τσέχων στο πρώτο ματς.

Στα παιχνίδια με Ελληνικό ενδιαφέρον, ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει διπλό στην έδρα της υποδεέστερης Έστερσουντ, ενώ το over 2,5 ξεχωρίζει στο Μπιλμπάο – Παναθηναϊκός. Διαφορετική εξέλιξη περιμένουμε στο ΑΕΚ – Κλαμπ Μπριζ και συγκεκριμένα την εμφάνιση του under 2,5.

Τέλος θα κάνουμε και μια στάση στη Νορβηγία και την αναμέτρηση της Ρόζενμποργκ με τον Άγιαξ, πηγαίνοντας με την καλύτερη ομάδα, που είναι η Ολλανδική. Το διπλό στο 2,00 από την Vistabet.

Vistabet Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής!

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE