🔔ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
🔔ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Mozart (17/09): Τα βλέμματα στο Άνφιλντ

Η σπουδαία αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ξεχωριστή θέση στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η σπουδαία αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ξεχωριστή θέση στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Posted by mozart
mozart
| Date: 17 Σεπτεμβρίου, 2025
Date: 17 Σεπτεμβρίου, 2025
mozart-1.jpg

Οι «κόκκινοι», που θεωρούνται το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, θα επιχειρήσουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο ξεκίνημα τους στην Πρέμιερ Λιγκ, τη στιγμή που οι «ροχιμπλάνκος» έσπασαν το… ρόδι στη Λα Λίγκα επικρατώντας της Βιγιαρεάλ. Όμως, ο Τσόλο Σιμεόνε αποκόμισε «πονοκεφάλους» ενόψει της επίσκεψης στο «Άνφιλντ».

Οι Μαδριλένοι έχουν εξαιρετικά αμφίβολους τους Νταβίντ Χάντσκο (αμυντικός) και Χουλιάν Άλβαρες (φορ). Τόσο ο Σλοβάκος μπακ όσο και ο Αργεντινός σταρ αντικαταστάθηκαν στο σαββατιάτικο ματς εξαιτίας ενοχλήσεων και η παρουσία τους στο Λίβερπουλ κρίνεται αμφίβολη. Την ίδια στιγμή, ο Σιμεόνε δε θα έχει σίγουρα τους τραυματίες Άλεξ Μπαένα και Τιάγκο Αλμάδα (εξτρέμ), αλλά ενδεχομένως να είναι διαθέσιμος ο Ρόμπιν Λε Νορμάν (κεντρικός αμυντικός).

Πάμε και στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, όπου η Λίβερπουλ έκανε το 4/4 στην Πρέμιερ επικρατώντας 1-0 εκτός της Μπέρνλι με πέναλτι του Σαλάχ στο 95’. Μόνη στην κορυφή, όμως, όλες οι νίκες έχουν έρθει με γκολ στο 83’ (Άρσεναλ εντός), στο 88’ (Μπόρνμουθ εντός), στο 95’ (Μπέρνλι εκτός) και στο 100’ (Νιουκάστλ εκτός).

☆☆☆☆☆
★★★★★
Super XMas Offer με 3000+20 Δώρα* Γνωριμίας Εντελώς Δωρεάν*, Χωρίς Κατάθεση!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φανερό πρόβλημα στην ανάπτυξη ακόμη και στο καλό δεύτερο ημίχρονο, όπου δυσκολευόταν να βρει ευκαιρίες για να σκοράρει. Ούτε η άμυνα εμπνέει εμπιστοσύνη, φανερό η ανομοιογένεια λόγω των πολλών νέων προσώπων στην ενδεκάδα.

Μέχρι τώρα τη διαφορά την κάνει η ποιότητα από τη μέση και μπροστά και το γεγονός ότι έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Δεν φαίνεται πιθανό να προχωρήσει σε rotation ο Σλοτ. Ο Ισάκ θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αμφίβολος ο Μακ Άλιστερ (3/0), ίσως ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Φρίμπονγκ (1/0) και στα χαφ ο Σομποσλάι (4/1).

Η αύρα του «Άνφιλντ» και η επιθετική παραγωγικότητα της Λίβερπουλ αναμένεται να τη βοηθήσουν και πάλι να φτάσει στην επικράτηση κόντρα σε μία Ατλέτικο που είναι ασταθής στο ξεκίνημα και αμυντικά παρουσιάζει προβλήματα.

Τι παίζουμε

Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μαδρίτης: 1 & Over 1,51,80

Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Elabet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Betsson
Bet365