ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ
ΒΟΛΟΣ: Γερό στραπάτσο για τους Θεσσαλούς στη Νεάπολη, δεν λένε να σηκώσουν με τίποτα κεφάλι, συμπληρώνοντας πλέον τρεις μήνες από την τελευταία νίκη τους, με απολογισμό 0-3-8 σε όλες τις διοργανώσεις. Κατώτεροι των περιστάσεων κόντρα στην Κηφισιά (2-0), το πέμπτο ματς του Μπράτσου στον πάγκο, χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην οκτάδα. Οργισμένος ο Μπέος μετά το τέλος του αγώνα, απείλησε τους παίκτες με επιστροφή μέσω... ΚΤΕΛ στον Βόλο! Εκτίουν τιμωρία ο χαφ Μπουζούκης (22/0) και ο μεσοεπιθετικός Κόμπα (32/4), δύσκολα και ο εξτρέμ Τζόκα (22/4).
ΠΑΟΚ: Σβηστό 3-0 για τον Δικέφαλο επί του Λεβαδειακού, στη σκιά της δολοφονίας ενός 20χρονου οπαδού του. Μόλις επτά λεπτά του πήρε για να προηγηθεί μετά από "δώρο" της αντίπαλης άμυνας με τον γερόλυκο Τάισον και νωρίς στην επανάληψη βρήκε ακόμα δύο γρήγορα τέρματα, για να σκαρφαλώσει ξανά στην κορυφή, όπου υπερέχει στην ισοβαθμία των Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Με φουλ ψυχολογία ετοιμάζεται να μπει στα πλέι οφ η ομάδα του Λουτσέσκου, ο οποίος δεν θα έχει ξανά πιθανότατα τον Γιακουμάκη (19/7) και δεδομένα τους Ζίβκοβιτς (19/2), Κένι (18/2). Κάρτες ο μεσοεπιθετικός Ιβανούσετς (17/0).
Συνηθίζει ο ΠΑΟΚ να μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια του. Ιδίως σε παιχνίδια σαν αυτό. Με τον Λεβαδειακό, στην Κηφισιά, στη Λάρισα σκόραρε από το πρώτο μισάωρο, ασχέτως της τελικής κατάληξης. Περιμένουμε νίκη με γκολ.
Βόλος - ΠΑΟΚ: 2 & Over 2,51,95