ΔΕΣ ΤΩΡΑ > >
background stoiximan_2
background stoiximan_1

Superleague: Λάρισα – Ολυμπιακός

Superleague: Λάρισα – Ολυμπιακός

Superleague: Λάρισα – Ολυμπιακός

Στο χωράφι του Θεσσαλικού κάμπου δυο εκ διαμέτρου αντίθετων προδιαγραφών ομάδες (Λάρισα – Ολυμπιακός) θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν ένα υποφερτό θέαμα και να κλείσουν την σεζόν με τις όσο γίνεται καλύτερες εντυπώσεις.

Το Λάρισα – Ολυμπιακός παίζει δυνατά στην Winmasters.gr

Επίσκεψη

Η Λάρισα έκανε μεγάλη υπέρβαση μιας και οι σωτήρες εξυγιαντές δεν την ήθελαν στην κατηγορία και κατάφερε στηριζόμενη στις δυνάμεις της να μείνει στην κατηγορία αν και θα μπορούσε να έχει ξεκαθαρίσει και να μην της πάει η ψυχή βόλτα στον Πηνειό.

Είναι χωρίς άγχος και στην ουσία θα είναι και ποιο χαλαροί απέναντι σε μια ομάδα με καλύτερες τεχνικές αρετές που μασάει όμως αν όλα ζορίσουν, κυρίως μερικοί ταλαντούχοι ξένοι της που θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν καριέρα μακρύτερα από τα χωράφια της Superleague, αρτιμελείς.

Ο Ολυμπιακός έχει βρει ρυθμό όμως μετά από γιορτές και διακοπές ακόμη και επι εποχής Βαλβέρδε που έλεγχε και το πότε πάνε στην τουαλέτα είχαν ζητήματα και κυρίως αυτά της άμεσης επαναφοράς.

Τώρα έχουν και οι παίκτες τα… δίκια τους μιας και μετά το ματς άντε 1-2 ημέρες το αργότερο άπαντες θα ξεκινήσουν τις διακοπές τους.

Δύσκολο να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, δύσκολο να έχουν την αποτελεσματικότητα όχι μόνο επιθετικά αλλά γενικά και την οργάνωση που είχαν στα ματς προ της διακοπής του Πάσχα.

Στατιστικά η Λάρισα επηρεάζει πολύ την αναμέτρηση μιας και έχει 11 συνεχόμενα αποτελέσματα για την Superleague όπου δεν λέει να διπλώσει αποτέλεσμα, έχοντας τελευταίο την νίκη στο ΟΑΚΑ.

Οι πιθανότητες για γκολ και από τις δυο πλευρές αλλά κυρίως για τελικό αποτέλεσμα που έστω να πιάνει τα τρία συνολικά τέρματα είναι αρκετά καλές και προτιμήθηκε ο συνδυασμός σύμφωνα με την στατιστική.

ΠΡΟΤΑΣΗ: DC X2 & Over 2.5 goal (1.85) στην Winmasters.gr

Winmasters με μοναδικά προγράμματα επιβράβευσης*!

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Βασίλης Π. (Mythos)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating / 5. Vote count:

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

MENU LIVE