background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά Ιταλία Serie A: Νίκες για τα φαβορί

Προγνωστικά Ιταλία Serie A: Νίκες για τα φαβορί

Στοίχημα όπως θα ήθελες να είναι! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τριάδα παιχνιδιών σήμερα Σάββατο στα Προγνωστικά Ιταλία Serie A, όπου έχουμε να κάνουμε με ένα αμφίρροπο ματς και άλλα δύο με ξεκάθαρα φαβορί.

Η πρόταση μας περιλαμβάνει το Goal/Goal στο Τζένοα – Φιορεντίνα, το 1 & Over 2.5 στο Ίντερ – Μπολόνια και το 2 & Over 2.5 στο Σαλερνιτάνα – Αταλάντα σε απόδοση 5.40 στην Interwetten.

Τζένοα – Φιορεντίνα (16.00)

*Η ισοπαλία κυριαρχεί στην παράδοση των δύο ομάδων, με γηπεδούχο την Τζένοα (5-9-3).

Τζένοα: Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Κάλιαρι με 2-0, στην συνέχεια επιχείρησε την αντεπίθεση της και στο τέλος της αναμέτρησης την βρήκε μεγάλη νικήτρια σε ένα δύσκολο γήπεδο με 3-2.

Πρώτο τρίποντο για την ομάδα της Γένοβας στο πρωτάθλημα, αφού νωρίτερα είχε πολύ δύσκολα παιχνίδια, χάνοντας αρχικά από την Ίντερ με 4-0 και εν συνεχεία εντός έδρας από τη Νάπολι με 2-1.

Φιορεντίνα: Από μεγάλο αποτέλεσμα προέρχεται η Φιορεντίνα, αφού κατάφερε να φύγει νικηφόρα από το Μπέργκαμο και την έδρα της Αταλάντα με 2-1, δίνοντας συνέχεια στο επίσης 2-1 επί της Τορίνο.

Δύο σερί τρίποντα για τους «βιόλα», που αφήνουν τις καλύτερες των εντυπώσεων μέχρι στιγμής στην σεζόν και με το ποδόσφαιρο που αποδίδουν έχουν βάλει και δικαιολογημένα τον πήχη ψηλά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Πολύ δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά, όμως οι δύο ομάδες έχουν την φόρα για το Goal/Goal και το 1.65 από την Interwetten.

Προγνωστικά Γερμανία: Με Γκλάντμπαχ και Λειψία

Ίντερ – Μπολόνια (19.00)

*Σε 24 εντός έδρας ματς με την Μπολόνια, η Ίντερ έχει απολογισμό 14-4-6.

Ίντερ: Το μεγάλο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League ανήκει στο παρελθόν και επανέρχεται στο πρωτάθλημα, όπου προέρχεται από την πρώτη της απώλεια, μένοντας στο 2-2 με την Τζένοα.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν θα ήθελε άλλη γκέλα σε επίπεδο Serie A την δεδομένη χρονική στιγμή, ώστε να μην χάσει επαφή με αντιπάλους που προπορεύονται όπως η Μίλαν, αλλά και η Ρόμα.

Μπολόνια: Με το μομέντουμ που είχε κέρδισε και την Βερόνα με 1-0 το βράδυ της Δευτέρας, χάρη σε τέρμα του Σβάνμπεργκ στο δεύτερο ημίχρονο, που ήταν και το καλύτερο της μέρος στην αναμέτρηση.

Με απολογισμό 2-1-0, το σύνολο του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς ξεκίνησε εξαιρετικά την φετινή σεζόν, αλλά το θετικό του αυτό σερί κινδυνεύει για τα καλά σαφέστατα σήμερα στο γήπεδο της πρωτοπόρου Ίντερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Λογικά θα επιστρέψει στα τρίποντα η Ίντερ, αλλά αν αξίζει κάτι στοιχηματικά είναι το 1 & Over 2.5 στο 1.82 από την Interwetten.

Σαλερνιτάνα – Αταλάντα (21.45)

*Δύο διπλά μετρά η Αταλάντα στις παρουσίες της στο γήπεδο της Σαλερνιτάνα (0-0-2).

Σαλερνιτάνα: Από βαριά ήττα σε βαριά ήττα βαδίζει η Σαλερνιτάνα, που βιώνει από την αρχή της δυσκολίες της Serie A. Στο πρόσφατο παιχνίδι της μάλιστα μέσα στην έδρα της Τορίνο έχασε με 4-0.

Τα δύσκολα εμπόδια συνεχίζονται για τη νεοφώτιστη ομάδα του Καστόρι, που έχει απέναντι της την πιεσμένη Αταλάντα και πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να αποφύγει το μοιραίο σε τέταρτη διαδοχική αγωνιστική.

Αταλάντα: Αγώνα μεσοβδόμαδα στο Champions League είχε η Αταλάντα, μένοντας στο 2-2 στο «Μαδριγάλ» με την Βιγιαρεάλ, αλλά το μεγάλο της θέμα μέχρι στιγμής είναι οι επιδόσεις της στο πρωτάθλημα.

Εκεί όπου έχασε εντός έδρας από την Φιορεντίνα με 2-1 και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει πλέον από όλα τα σημεία (1-1-1). Μονόδρομος σαφώς η νίκη σήμερα στο γήπεδο της ουραγού Σαλερνιτάνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Πολλά θέματα στην Σαλερνιτάνα, οπότε η Αταλάντα έχει την ευκαιρία για το 2 & Over 2.5 στο 1.80 από την Interwetten.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Δημήτρης Δανακτσής (Capitano)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 150

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE