background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά Αγγλία: Με τα φαβορί σε combo

Προγνωστικά Αγγλία: Με τα φαβορί σε combo

Το στοίχημα στα καλύτερα του! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο επιλογές περιλαμβάνουν τα Προγνωστικά Αγγλία Πρέμιερ Λιγκ, σήμερα Σάββατο για το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής. Οι αποδόσεις με Pame stoixima.

Τσέλσι – Νόριτς (14:30)

Τσέλσι: Την Τετάρτη (20/10) επικράτησε εντός έδρας με σκορ 4-0 απέναντι στη Μάλμε. Πήρε το δεύτερο τρίποντο στον όμιλο του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, πραγματοποιώντας βήμα πρόκρισης για τη φάση των «16». Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Μπρέντφορντ, με γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μετά από οκτώ αγωνιστικές έχει 19 πόντους και παραμένει σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Λουκακού και Βέρνερ (επιθετικοί).

Νόριτς: Πήρε μόλις τον δεύτερο βαθμό στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με το ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Μπράιτον. Από το ξεκίνημα της σεζόν παρουσιάζεται με προβληματικό πρόσωπο και ακόμα δεν έχει καταφέρει να γευθεί τη χαρά της νίκης. Σε οκτώ αγωνιστικές έχει απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Ζίμερμαν, Μπάιραμ (αμυντικοί), Γκίλμουρ, Κάντγουελ και Πλαχετά (χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, η Τσέλσι δύσκολα θα συναντήσει αντίσταση από την ουραγό Νόριτς. Λογικά θα νικήσει χωρίς να δεχθεί γκολ, επιλογή το combo 1+No Goal με απόδοση 1.65 στο Pamestoixima.

Προγνωστικά Γερμανία: Γκολ με 1.75 και Ντόρτμουντ σε combo

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Μπράιτον: Κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο την ουραγό Νόριτς. Ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά από οκτώ αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση. Με Under 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν τα έξι από τα οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Τα πέντε συνδυάστηκαν με No Goal, ενώ άλλα τόσα (5) εμφάνισαν το σύνολο 2-3 γκολ. Παραμένει σταθερά εκτός ο Γουέλμπεκ (επιθετικός). Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του χρήσιμου Γουέμπστερ (στόπερ).

Μάντσεστερ Σίτι: Μεσοβδόμαδα (19/10) ήταν καταιγιστική στο Βέλγιο και διέλυσε με σκορ 5-1 την Κλαμπ Μπριζ. Έφθασε τους έξι πόντους στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Στην Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο 2-0 απέναντι στην Μπέρνλι. Απέχει στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Τσέλσι. Στο αγωνιστικό σκέλος δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Φεράν Τόρες (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μάντσεστερ Σίτι διαθέτει την ποιότητα, έστω και δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το ζητούμενο στο Μπράιτον. Με το διπλό να πληρώνει φυσιολογικά σε χαμηλά επίπεδα, ανεβάζουμε την απόδοση με το combo 2+Under 4.5 Goals σε τιμή 1.65 στο Pamestoixima.

Pamestoixima Έχεις λόγο να ξαναμπείς στο παιχνίδι!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από την ομάδα του Άρχοντα > (Gunner)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE