background_opap_2
background_opap_1

Τζουργκάρντεν – ΑΠΟΕΛ προγνωστικά Conference League 17/08

Τζουργκάρντεν – ΑΠΟΕΛ προγνωστικά Conference League 17/08

Τζουργκάρντεν – ΑΠΟΕΛ προγνωστικά Conference League 17/08

Μία επιλογή περιλαμβάνουν τα προγνωστικά Conference League, σήμερα Τετάρτη (17/08) για την προκριματική φάση. Οι αποδόσεις με Μπετ365.

Τζουργκάρντεν – ΑΠΟΕΛ (19:45)

Τζουργκάρντεν:

Άμεση επιστροφή στις νίκες στη σουηδική Άλσβενσκαν, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 3-2 απέναντι στην Κάλμαρ. Προηγήθηκε με τρία τέρματα μέχρι το 52ο λεπτό της αναμέτρησης και έδειχνε να «καθαρίζει» την υπόθεση τρίποντο. Στη συνέχεια χαλάρωσε, δέχθηκε δύο γκολ και αγχώθηκε στο φινάλε.

Αγνοεί την ήττα για 12 σερί αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: 11 νίκες και 1 ισοπαλία. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ σε 11 περιπτώσεις. Βρίσκεται στην 2η θέση της Άλσβενσκαν Σουηδίας, απέχει στο -1 από την πρωτοπόρο Χάκεν στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Για να βρεθεί στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ ξεπέρασε πανεύκολα το εμπόδιο της Σέπσι. Έκανε δύο νίκες με το ίδιο σκορ (3-1) απέναντι στους Ρουμάνους και βρίσκεται κοντά στη συμμετοχή στους ομίλους.

«Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως θα προκριθούμε. Αν θέλεις να προχωρήσεις πρέπει να ανέβεις. Έχουμε χαμηλή βαθμολογία, αν θέλεις να προχωρήσεις πρέπει να αποκλείσεις ομάδες που είναι καλύτερες στα χαρτιά και συλλόγους που έχουν περισσότερα χρήματα. Αυτό είμαστε εδώ για να κάνουμε», σχολίασε ο τεχνικός της Τζουργκάρντεν Τόμας Λάγκερλοφ.

Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα προγνωστικά Champions League 17/08

ΑΠΟΕΛ:

Την περασμένη εβδομάδα (11/08) απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 στο Καζακστάν απέναντι στην Κιζιλζάρ. Σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη 1-0 στην αναμέτρηση της Κύπρου, πήρε δίκαια την πρόκριση για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Αήττητος και στις τέσσερις φετινές επίσημες υποχρεώσεις, με απολογισμό: 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν σε ισάριθμες περιπτώσεις. Όλες οι αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν με No Goal+Under 2.5 Goals.

Χωρίς τον προπονητή του Σωφρόνη Αυγουστή ταξίδεψε στη Σουηδία ο ΑΠΟΕΛ. Ο Κύπριος τεχνικός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή στη σκανδιναβική χώρα λόγω ίωσης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Η Τζουργκάρντεν έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στη μάχη της πρόκρισης απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παίζει με σωστή τακτική και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Σε πρώτο πλάνο ο άσος (1) με απόδοση 1.78 στην bet365.

Επίσκεψη στη Σελίδα bet365.gr!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την ομάδα του Άρχοντα > Γιώργος Τσιώκος (Gunner)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE