background_opap_2
background_opap_1

Στοίχημα σήμερα Ισπανία LaLiga με Betsson 28/01

Στοίχημα σήμερα Ισπανία LaLiga με Betsson 28/01

Στοίχημα με 100% Διασκέδαση! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοίχημα σήμερα Ισπανία LaLiga με Betsson 28/01

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Η μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας θα είναι το θέμα του σημερινού μας κομματιού, μιας και πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό και άκρως εντυπωσιακό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, θα αναφερθούμε στο Στοίχημα σήμερα Ισπανία LaLiga με Betsson 28/01.

Πριν προχωρήσουμε περισσότερο, μην ξεχάσετε να κάνετε Betsson εγγραφή και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε από όλο αυτό, αφού θα γνωρίσετε μία εταιρεία που περιέχει πληθώρα επιλογών στοιχηματισμού.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη εταιρεία σας δίνει ποικίλες Betsson προσφορές* για να αξιοποιήσετε, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε πάνω από 200.000 γεγονότα ετησίως, ενώ την ίδια στιγμή θα ωθήσετε το παιχνίδι σας σε μεγάλα ύψη!

ΧΙΡΟΝΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΧΙΡΟΝΑ

Δυστυχώς για την Χιρόνα, μπήκε τέλος στο αήττητο σερί των 7 αγώνων, αφού ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από τη Βιγιαρεάλ. Το πάλεψε, αλλά έμεινε με 10 παίκτες στο 78’ και λύγισε με πέναλτι στις καθυστερήσεις (90’+10’). Εκτίει ποινή ο στόπερ Μπουένο (18 συμ.) και δε θα αγωνιστεί. Ενισχύθηκε με τον αμυντικό Κάγιενς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε ώριμη εμφάνιση και πήρε επαγγελματική με 1-0 (εντός) επί της Σοσιεδάδ την Τετάρτη για το Κύπελλο. Εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό αβαντάζ που είχε από το 40’ και «χτύπησε» στο 52’ με τον Ντεμπελέ. Στο πρωτάθλημα τρέχει αήττητο σερί 8 αγώνων (7-1-0). Τιμωρημένοι οι επιθετικοί Τόρες (15/2) και Λεβαντόφσκι (15/13).

ΠΡΟΤΑΣΗ

Δουλεμένη ομάδα είναι η Χιρόνα, που θεωρούμε ότι θα βρει φάσεις στο γήπεδό της για να σκοράρει κόντρα σε μια ταλαιπωρημένη, αλλά ποιοτικότερη Μπάρτσα. Θα επιλέξουμε το combo 2 & Goal με απόδοση 3.10 από την Betsson.

Στοίχημα Bundesliga Γερμανία με Στιχιμαν 28/01

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΕΛΤΣΕ

ΣΕΒΙΛΛΗ

Αποχαιρέτησε έναν ακόμα στόχο η Σεβίλλη, καθώς ηττήθηκε 2-1 στην παράταση (1-1 στα 90’) στην έδρα της Οσασούνα την Τετάρτη και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα λυτρώθηκε με πέναλτι στο 89’ κόντρα στην Κάντιθ (1-0) και ανάσανε. Εκτίει ποινή ο εξτρέμ Λαμέλα (17/3), γυρίζει ο μπακ Ακούνια (13/1).

ΕΛΤΣΕ

Ανάμικτα ήταν συναισθήματα για την Έλτσε από το εντός έδρας 1-1 με την Οσασούνα. Αφενός, έδειξε βελτιωμένη κι έσωσε το «Χ» με γκολ στο 67’, αφετέρου, παραμένει δίχως «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα (0-6-12) και όπως είναι λογικό βυθίζεται προς τη Β’ κατηγορία. Δε μοιάζει να έχει καμία ελπίδα παραμονής. Τιμωρημένος ο μπακ Καρμόνα (2/1).

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βρίσκει ρυθμό η Σεβίλλη, ευκαιρία για νίκη-ανάσα κόντρα στην αδύναμη Έλτσε, την οποία περιμένουμε να καθαρίσει από νωρίς. Το 1 ημ./1 τελ. πληρώνει με 2.40 στην betsson greece.

ΧΕΤΑΦΕ – ΜΠΕΤΙΣ

ΧΕΤΑΦΕ

Πάνω από τις δυνατότητές της ήταν για τη Χετάφε το εκτός έδρας συναπάντημα με την Μπαρτσελόνα, αν και το πάλεψε όσο μπορούσε. Δέχθηκε το μοναδικό γκολ στο 35’, ενώ είχε 2-3 καλές στιγμές. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική της ήττα και στις 12 πιο πρόσφατες «στροφές» έχει πανηγυρίσει μόλις 2 νίκες (2-4-6).

Αποτέλεσμα αυτού είναι να βολοδέρνει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και ως εκ τούτου η πίεση να εντείνεται για τον τεχνικό Κίκε Σάντσεθ Φλόρες. Ο έμπειρος προπονητής πήρε… παράταση ζωής για ακόμα μία εβδομάδα, αφού έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση των Μαδριλένων μετά την αξιόμαχη παρουσία της ομάδας του στο «Καμπ Νόου». Παρ’ όλα αυτά, στο ματς με την Μπέτις μάλλον παίζει το… κεφάλι του.

ΜΠΕΤΙΣ

Άδεια από δυνάμεις και ιδέες εμφανίστηκε η Μπέτις στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εσπανιόλ, με συνέπεια να παραδοθεί στην ψυχωμένη γηπεδούχο και να υποστεί οδυνηρή ήττα με 1-0. Βρέθηκε πίσω στο 43’ χάρη στο τέρμα του Μπρέιθγουεϊτ και δεν είχε εναλλακτικό πλάνο για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης τετράδας και φυσικά να μην βγει εκτός πρώτης εξάδας. Δεν είναι κακή μακριά από το γήπεδό της, αλλά πρέπει να βελτιωθεί περισσότερο. Εξέτισε την ποινή του και θα αγωνιατεί κανινικά ο στόπερ Λ. Φελίπε (8 συμ.).

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ο φόβος της ήττας και για τις δύο ομάδες είναι μεγάλος, θα αποτελέσει καλό συμβιβασμό το «Χ». Η απόδοση της ισοπαλίας βρίσκεται στο 2.91 στην Betsson.

Στοίχημα σήμερα Ισπανία LaLiga με Betsson 28/01

Μονό αποδεκτό 1η πρόταση: Χιρόνα – Μπαρτσελόνα / 2 & Goal / απόδοση 3.10 στη Betsson

Μονό αποδεκτό 2η πρόταση: Σεβίλλη – Έλτσε / 1 ημ.-1τελ. / απόδοση 2.40 στη Betsson

Μονό αποδεκτό 3η πρόταση: Χετάφε – Μπέτις / Χ / απόδοση 2.91 στη Betsson

Betsson Στοίχημα με 100% Διασκέδαση!

21+. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777. Παίξε Υπεύθυνα. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από την ομάδα του Άρχοντα > Νεκτάριος Ο. (Mozart)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 76

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE