background_opap_2
background_opap_1

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά Ευρωλίγκα (21/05/23)

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά Ευρωλίγκα (21/05/23)

Παίξε νόμιμα με γρήγορες αναλήψεις! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Καλημέρα σας! Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για το ελληνικό μπάσκετ (και όχι μόνο), μιας και διεξάγεται ο τελικός της Ευρωλίγκας, που δεν είναι άλλος από το Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης Ευρωλίγκα Προγνωστικά Στοίχημα (21/05/23).

Εν τω μεταξύ, εσείς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και τις Stoiximan προσφορές*, ώστε να συνδυάσετε ένα ενδεχόμενο ποντάρισμα, εφόσον συμφωνείτε με την πρότασή μας.

Κάνοντας μάλιστα Stoiximan ΕΙΣΟΔΟΣ σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 100άδες αγορές που θα διευρύνουν τον στοιχηματικό σας ορίζοντα. Φυσικά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να αποφύγετε κάποιο ενδεχόμενο μπέρδεμα και αποπροσανατολισμό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ολυμπιακός και Ρεάλ θα τεθούν αντιμέτωποι σε τελικό Ευρωλίγκας για τέταρτη φορά στην ιστορία τους. Η «βασίλισσα» έχει κερδίσει τους δύο από αυτούς, το 1995 και το 2015, ωστόσο αμφότεροι ήταν επί ισπανικού εδάφους, στη Σαραγόσα και τη Μαδρίτη αντίστοιχα.

Αντίθετα, η ερυθρόλευκη νίκη σε τελικό επί της Ρεάλ είχε έρθει το 2013 στο Λονδίνο, δηλαδή σε ουδέτερο έδαφος, όπως δηλαδή και αυτό του Κάουνας που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό την Κυριακή.

Αναλυτικά:

1995 (Σαραγόσα): Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός 73-61
2013 (Λονδίνο): Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης 100-88
2015 (Μαδρίτη): Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός 78-59

Serie-A Προγνωστικά Στοίχημα Ανάλυση (21/05/23)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός θέλει να γράψει για άλλη μια φορά ιστορία στην Ευρωλίγκα, φτάνοντας στην κατάκτηση του τουρνουά για 4η φορά στην ιστορία του (1997, 2012, 2013). Η αποψινή θα είναι η 9η συμμετοχή του σε τελικό της διοργάνωσης, με τις υπόλοιπες αποτυχημένες προσπάθειες να λαμβάνουν χώρα το 1994, 1995, 2010, 2015, 2017.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο  στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα απέναντι στην ομάδα που τα είχε καταφέρει το 2013 στο Λονδίνο, όπου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 100-88. Επίσης, αυτή θα είναι η 7η συμμετοχή του Κώστα Σλούκα σε τελικό Ευρωλίγκας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο στρατόπεδο των Πειραιωτών. «Νιώθω υπερηφάνεια που είμαστε εδώ, καμία ομάδα δεν είναι αποτυχημένη από την στιγμή που είναι στον τελικό, όμως θα κάνουμε τα πάντα για τον οργανισμό του Ολυμπιακού και τον κόσμο μας για να πάρουμε το τρόπαιο», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου.

«Η Ρεάλ έχει απουσία τριών σημαντικών παικτών και έχει προκριθεί στον τελικό. Αυτό τα λέει όλα. Έχει μεγάλες δυνατότητες, γνώση και ταλέντο. Δεν έχουμε αμφιβολία πως τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης live streaming στο mysport.gr

Όλη την χρονιά έχουμε περάσει από δυσκολίες. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Άκουσα κάποιον χθες από την κερκίδα να μου λέει να… ξυπνήσω. Προφανώς νόμιζε ότι κοιμόμουν. Ευτυχώς ξύπνησα στο ημίχρονο. Αυτό είναι το μπάσκετ», είπε στυη συνέχεια ο Έλληνικός τεχνικός.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο δεύτερο χρονικά ημιτελικό της Παρασκευής, παίρνοντας την πρόκριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με 78-66.

Η ομάδα του Τσους Ματέο είχε ως υπερόπλο τον Ουόλτερ Ταβάρες, ενώ είδε και τον πολύπειρο Σέρχιο Ροντρίγκεθ να κάνει ό,τι θέλει στην τέταρτη περίοδο για να δώσει το απαραίτητο μπουστάρισμα για τη νίκη.

Πλέον, θα κάνει τα πάντα για να βρει λύσεις απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς έχει γνωστές και σημαντικές απουσίες. Ο Γιαμπουσέλε τιμωρημένος από τη δεύτερη αναμέτρηση με τη Παρτίζαν στα πλέι οφ, ο Ντεκ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ και ο Πουαριέ δεν ξεπέρασε το προβλημα τραυματισμού του.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό. Για εμένα είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στον τελικό ως προπονητής με τη Ρεάλ και να τίθεμαι απέναντι σε έναν προπονητή και μια ομάδα, όπως ο Μπαρτζώκας και ο Ολυμπιακός», δήλωσε ο Τσους Ματέο.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Είναι μια μπασκετική μηχανή ο Ολυμπιακός. Παίζει σταθερά, γνωριζει ο ένας τον άλλο πολύ καλά. Ο κοουτς Μπαρτζώκα είναι ένας προπονητής αναφορά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και μεγάλος κύριος των πάγκων.

Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για εμάς να έρθουμε στον τελικό μετά από σκληρή μάχη, με τραυματισμούς, προβλήματα, κακέ στιγμές στην σεζον. Τώρα όμως είμαστε στον τελικό στην πιο σκληρή κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας.

Ονειρευόμασταν να είμαστε εδώ και τώρα ονειρευόμαστε και για το παιχνίδι αυτό. Οι παίκτες μου έχουν παλέψει πολύ αυτόν τον μήνα για να είναι εδώ και δεν θα σταματήσουμε τώρα. Θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου».

ΠΡΟΤΑΣΗ

Εϊναι δεδομένο πως ένα τελικός, ειδικά ανάμεσα σε δύο ομάδες με ιστορία μεγάλη και βαριά φανέλα είναι άκρως αμφίρροπος. Όμως, ο Ολυμπιακός υπερτερεί κατά πολύ της αντιπάλου του σε πολλούς τομείς και κυρίως κάτω από τα καλάθια.

Ναι, εκεί υπάρχει ο διαστημικός Ταβάρες για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά πέραν τούτου, ουδέν… Την ίδια στιγμή, οι “ερυθρόλευκοι” παίζουν μπάσκετ ολοκληρωμένο και δεδομένα δεν έχουν χαρακτήρα… της τραγικής Μπαρτσελόνα, η οποία στον ημιτελικό ήταν πολύ λίγη.

Έτσι, ο άσσος δε μας αρέσει από μόνο τους, αφού είναι χαμηλά, αλλά ο άσσος με μεινοέκτημα 4,5 πόντων για τον Ολυμπιακό, που προσφέρεται στο 2.07 είναι ελκυστικός στην πλατφόρμα της Stoiximan.

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης Ευρωλίγκα Προγνωστικά Στοίχημα (21/05/23)

Μονό αποδεκτό: Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης / 1 (-4,5) / απόδοση 2.07 στη Stoiximan

Stoiximan με καθημερινές προσφορές*!

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από την ομάδα του Άρχοντα > Νεκτάριος Ο. (Mozart)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.9 / 5. Vote count: 65

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE