background_opap_2
background_opap_1

Προτάσεις αγώνων σήμερα Πέμπτη 14/03/19

Προτάσεις αγώνων σήμερα Πέμπτη 14/03/19

Το στοίχημα στα καλύτερα του! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σειρά παίρνουν σήμερα Πέμπτη οι ρεβάνς του Europa League και θα αναλύσουμε όλα τα παιχνίδια για να βγάλουμε τις καλύτερες επιλογές.

Οι σημερινές αποδόσεις είναι από την Stoiximan

Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!

Τρία ματς στις 19.55 με πρώτη στάση το Σάλτσμπουργκ – Νάπολι, Με μαξιλάρι το 3-0 οι Ιταλοί στην Αυστρία, όλα για όλα θα τα παίξουν σήμερα οι Αυστριακοί. Απολύτως λογική επιλογή το Over 2.5.

Με το ίδιο σκορ ταξίδεψε για το ματς με την Ντιναμό Κιέβου η Τσέλσι και λογικά δεν θα συναντήσει προβλήματα. Το παιχνίδι μπορεί να πάει παντού, με προβάδισμα βέβαια στους Άγγλους.

Όλα ανοιχτά στο Κράσνονταρ – Βαλένθια, καθώς το 2-1 που είχαν κερδίσει οι «νυχτερίδες» φυσικά και δεν τους εξασφαλίζει σε μεγάλο ποσοστό. Σύμφωνα με την πρόσφατη εικόνα τους, αλλά και το πρώτο ματς θα προτιμήσουμε το Goal/Goal.

Αρκετό ενδιαφέρον σαφώς και στα βραδινά παιχνίδια, όπου πολλοί περιμένουν την Άρσεναλ να ανατρέψει το 3-1, με το οποίο είχε χάσει από την Ρεν στο πρώτο παιχνίδι. Πιθανό τόσο το Over 2.5, όσο και το Over 3.5, σε συνδυασμό πάντα με τον άσο.

Από τους χαμηλούς άσους που λογικά θα περάσουν, αυτός της Μπενφίκα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τους Κροάτες να κερδίζουν το πρώτο ματς με 1-0.

Ματσάρα στο Μιλάνο ανάμεσα στην Ίντερ και την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης λόγω του 0-0 του πρώτου παιχνιδιού, αλλά λόγω φανέλας και έδρας ποντάρεται ο άσος.

Από τα κομβικά σημεία της βραδιάς το διπλό της Σεβίλλης στην έδρα της Σλάβια Πράγας, με τους Ανδαλουσιάνους να δίνουν δικαιώματα, μετά το 2-2 της περασμένης εβδομάδας.

Τέλος υπάρχει και το Βιγιαρεάλ – Ζενίτ, όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέσα στην Ρωσία με 3-1. Όλα για όλα η Ζενίτ στο «Μαδριγάλ» και αν αξίζει κάτι να παιχθεί στοιχηματικά είναι το Goal/Goal.

Τι επιλέγω για προβλέψεις σήμερα

Πρώτο παρολί, με το Over 2.5 στο Σάλτσμπουργκ – Νάπολι, τον άσο της Μπενφίκα και το 1 & Over 2.5 στο Άρσεναλ – Ρεν σε απόδοση 4.19 στην Stoiximan.gr

Δεύτερο παρολί, με τον άσο της Ίντερ, το διπλό της Σεβίλλης και το Goal/Goal στο Βιγιαρεάλ – Ζενίτ, που πληρώνει 7.41 στην Stoiximan.gr

Από την ομάδα του Άρχοντα

*Διαβάστε τα καθημερινά προγνωστικά picks του Άρχοντα στις ειδικές στήλες: ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ – Άρχοντας Στοίχημα Live – Στοίχημα Μπάσκετ – Στοίχημα Μπόμπες – Στοίχημα Ισοπαλίες – Σύστημα 10 Άρχοντας

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE