background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά στοιχήματος: Πρόκριση για «κίτρινο υποβρύχιο»

Προγνωστικά στοιχήματος: Πρόκριση για «κίτρινο υποβρύχιο»

Παίξε νόμιμα με γρήγορες αναλήψεις! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά παιχνίδια στο πρόγραμμα της Τετάρτης, όπου η Τσβάιτε Λίγκα, το κύπελλο της Ισπανίας, αλλά και της Ιταλίας μας δίνουν μια δυνατή τριάδα με σημεία.

Συγκεκριμένα προκύπτει το παρολί με τον άσο της Στουτγάρδης, το διπλό της Βιγιαρεάλ και το Goal/Goal στο Ίντερ – Φιορεντίνα, τριάδα που πληρώνει 6.69 στην Bet365

bet365 Παίξε νόμιμα με εγγραφή!

Στουτγάρδη - Χάιντενχαϊμ (19.30)

*Πριν τρία χρόνια υποδέχθηκε ξανά η Στουτγάρδη την Χάιντενχαϊμ και το ματς έληξε διπλό με 2-1.

Στουτγάρδη: Με δύο σερί ισοπαλίες πήγε στην διακοπή η Στουτγάρδη, που βαδίζει μεταξύ θέσεων ανόδου και εκτός από αυτές. Για την ακρίβεια βρίσκεται στην τρίτη θέση, με πιο πρόσφατο το 2-2 στο Ανόβερο.

Σημαντικότερη πηγή βαθμών τα εντός έδρας παιχνίδια της, όπου έχει εφτά άσους σε εννιά παιχνίδια (7-2-0), παράγοντα που θέλει να εκμεταλλευτεί και σήμερα απέναντι στην ομάδα της Χάιντενχαϊμ.

Χάιντενχαϊμ: Από τις πλέον σοβαρές ομάδες της Τσβάιτε Λίγκα η Χαϊντενχαϊμ και δεν βρίσκεται τυχαία στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε με 3-1 την Όσναμπρικ, ενώ τρέχει άηττητο τεσσάρων αγωνιστικών (3-1-0).

Στόχος της να παραμείνει ψηλά, αν και η επανέναρξη την φέρνει αντιμέτωπη με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και συγκεκριμένα η Στουτγάρδη σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Το ματς είναι ντέρμπι και ενδεχομένως οι αποδόσεις να μην λένε την αλήθεια, αλλά και πάλι ο άσος δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο στο 1.60 από την Bet365.gr

Βαγιεκάνο - Βιγιαρεάλ (20.00)

*Μοιρασμένη η πρόσφατη παράδοση, με την Βαγιεκάνο γηπεδούχο (3-2-4).

Βαγιεκάνο: Έγινε η έκπληξη στον προηγούμενο γύρο για την Βαγιεκάνο, που απέκλεισε ομάδα της Λα Λίγκα και συγκεκριμένα την Μπέτις στην διαδικασία των πέναλτι με 4-2, ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξε με 2-2.

Προτεραιότητα της παραμένει πάντως το πρωτάθλημα, εκεί που προέρχεται από απώλεια, μένοντας στο 1-1 με την Εξτρεμαδούρα εντός έδρας, συνέπεια της υπέρ προσπάθειας που έγινε στον θεσμό του κυπέλλου.

Βιγιαρεάλ: Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει η Βιγιαρεάλ το τελευταίο χρονικό διάστημα, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Αλαβές με 2-1. Εκπληκτική και στο κύπελλο, όπου απέκλεισε την Χιρόνα με 3-0 και μάλιστα μακριά από το «Μαδριγάλ».

Το κύπελλο αποτελεί πρωταρχικός στόχος φέτος για το «κίτρινο υποβρύχιο» και δείχνει την σοβαρότητα για να προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Φαβορί και σε αυτόν τον γύρο, με αντίπαλο την Βαγιεκάνο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Υπολογίσιμη η Βαγιεκάνο, όμως η υπόθεση πρόκριση εξαρτάται από τις διαθέσεις της Βιγιαρεάλ. Θετική η απόδοση στο διπλό, που πληρώνει 2.20 στην Bet365.gr

Ίντερ - Φιορεντίνα (21.45)

*Τρεις σερί άσους μετρά η Ίντερ, με αντίπαλο την Φιορεντίνα.

Ίντερ: Απώλεια που ενδεχομένως να μην ήταν στα πλάνα για την Ίντερ στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 1-1 με την Κάλιαρι, παρότι προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, με τέρμα του επιθετικού Λαουτάρο.

Πάντως η κορυφή παραμένει ορατή για τους «νερατζούρι», την στιγμή που σειρά παίρνει το κύπελλο και ο νοκ άουτ προημιτελικός με την Φιορεντίνα. Στον προηγούμενο γύρο η ομάδα του Κόντε απέκλεισε την Κάλιαρι με 4-1.

Φιορεντίνα: Εκεί που άρχισε να ανεβαίνει η Φιορεντίνα ήρθε η εντός έδρας γκέλα με την Τζένοα στο «λευκό» 0-0 για να της κόψει την φόρα, αφού ήταν απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας.

Μέσα στο κόλπο του κυπέλλου πάντως οι «βιόλα», που απέκλεισαν την Αταλάντα με 2-1 και το έργο τους να παραμένει δύσκολο σήμερα απέναντι στην Ίντερ και μάλιστα σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Φαβορί η Ίντερ, αλλά και η Φιορεντίνα αναμένεται να πουλήσει ακριβά το… τομάρι της. Προτιμότερο το Goal/Goal σε απόδοση 1.90 στην Bet365.gr

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Δημήτρης Δανακτσής (Capitano)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE