background_opap_2
background_opap_1

Λευκορωσία Premier League: Ενερτζέτικ Μινσκ – Γκοροντέγια

Λευκορωσία Premier League: Ενερτζέτικ Μινσκ – Γκοροντέγια

Στοίχημα όπως θα ήθελες να είναι! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εκ των πρωτοπόρων της Premier League Ενερτζέτικ Μινσκ υποδέχεται την Γκοροντέγια και επιδιώκει να κερδίσει και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ενερτζέτικ Μινσκ – Γκοροντέγια

Την πρώτη της ήττα είχε την προηγούμενη αγωνιστική Ενερτζέτικ Μινσκ και μάλιστα σε αγώνα όπου και δεν σκόραρε αλλά και δέχθηκε δυο τέρματα.

Στην ουσία πλήρωσε την φλυαρία των παικτών της που είχαν τις ευκαιρίες αλλά υπερεκτίμησαν τις δυνατότητες τους κάτι που τους κόστισε, όσο βέβαια και αν η αντίπαλος τους Τορπέντο σκόραρε με ποσοστά σχεδόν στο απόλυτο, έχοντας τρεις τελικές με τις δυο στόχο και στα δίχτυα.

Αρκετά σημαντική η επιστροφή του μεσο επιθετικού Musahagian με την Ενερτζέτικ Μινσκ να μην έχει προβλήματα απουσιών.

Η Γκοροντέγια πανηγύρισε δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο με θετικό για αυτήν ότι κράτησε ξανά ανέπαφη την εστία της. Βοήθησε για την επιτυχία το γεγονός ότι η Ντιναμό Μινσκ έπαιζε από το 64΄ με 10 παίκτες, ενώ το γκολ της το σημείωσε με πέναλτι στο 14΄ και στην ουσία προσπάθησε να φυλάξει το αποτέλεσμα κάτι που τελικά κατάφερε.

Ο Artem Arkhipov είναι στα χαρτιά η καλύτερη επιθετική λύση της Γκοροντέγια όμως ακόμη δεν έχει σκοράρει. Απών από το ματς ο βασικός μέσος Volovik που τραυματίστηκε στην πρεμιέρα και ακόμη δεν επανήλθε.

Οι δυο ομάδες γνωρίζονται καλά από το πρωτάθλημα της μικρότερης κατηγορίας και σύμφωνα με τους αριθμούς το επάνω χέρι το έχει η Γκοροντέγια που έχει 3/3 νίκες στην δικιά της έδρα και 3 νίκες, 2 ισοπαλίες , 2 ήττες, στην έδρα της Ενερτζέτικ Μινσκ.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των αγώνων με γηπεδούχο την Ενερτζέτικ Μινσκ ότι 5/7 ήταν με Under 2.5 αποτελέσματα.

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των ομάδων είναι τέτοια που ακόμη και επιλογή με handicap υπέρ της γηπεδούχου έχει αξία. Υπάρχει η προϊστορία όμως μετά και την αρκετά άδικη απώλεια βαθμών της Ενερτζέτικ Μινσκ στο προηγούμενο ματς το κίνητρο της για επικράτηση θα είναι ακόμη μεγαλύτερο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Home win (1.86) στο Stoiximan.gr

Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Βασίλης Π. (Mythos)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE