background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά Γερμανία: Δύο combo με 1.91 και 1.97

Προγνωστικά Γερμανία: Δύο combo με 1.91 και 1.97

Επίσκεψη στη Σελίδα bet365.gr! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο επιλογές περιλαμβάνουν τα προγνωστικά Γερμανία Bundesliga, σήμερα Σάββατο για το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής. Οι αποδόσεις από τη στοιχηματική Stoiximan.

Άουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ (16:30)

Άουγκσμπουργκ: Ιδανική εκκίνηση στο πρωτάθλημα, απέδρασε με νίκη 3-1 από την έδρα της Ουνιόν Βερολίνου. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ισοφαρίστηκε στο 75′ και βρήκε λύσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Απέναντι στην Ντόρτμουντ έχει δεχθεί 48 τέρματα στην Μπουντεσλίγκα, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μοράβεκ (μέσος).

Ντόρτμουντ: Πρεμιέρα με το δεξί στην Μπουντεσλίγκα, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Πήρε προβάδισμα στο 35ο λεπτό, στη συνέχεια βρήκε περισσότερους κενούς χώρους και σκόραρε ακόμα δύο φορές. Χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα για 19 (14 νίκες, 5 ήττες) σερί αγωνιστικές, πιο πρόσφατη στις 17/12/19 με 3-3 απέναντι στη Λειψία. Εκτός αποστολής οι Πίστσεκ, Σμέλτσερ, Σουλτς, Ζαγκαντού (αμυντικοί) και Αζάρ (χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Ντόρτμουντ λογικά θα έχει εύκολο έργο. Η Άουγκσμπουργκ παραδοσιακά δέχεται πολλά τέρματα στις συναντήσεις με τους Βεστφαλούς, ποντάρισμα το combo 2+Over 2.5 Goal με απόδοση 1.91 στο Stoiximan.

  • Προγνωστικά Αγγλία με Τσέλσι σε combo
Σάλκε - Βέρντερ (19:30)

Σάλκε: Τραγικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, διασύρθηκε στο Μόναχο από την Μπάγερν με την ντροπιαστική ήττα 8-0! Αμυντικά εκτός τόπου και χρόνου, δέχθηκε τρία τέρματα μέχρι το 31ο λεπτό και στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσε αγωνιστικά. Αγνοεί το τρίποντο στην Μπουντεσλίγκα για 17 (6 ισοπαλίες, 11 ήττες) διαδοχικές αναμετρήσεις, πιο πρόσφατο στις 17/01/20. Δεν υπολογίζονται οι Σανέ (στόπερ) και Μάσκαρεγ (χαφ).

Βέρντερ: Κάκιστη εμφάνιση στην πρεμιέρα, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 4-1 από τη Χέρτα. Προβληματική καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δέχθηκε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και απέτυχε να αντιδράσει. Παραμένει χωρίς ισοπαλία στην Μπουντεσλίγκα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια, με απολογισμό τρεις νίκες και πέντε ήττες. Τραυματίας ο έμπειρος Τοπράκ (αμυντικός), αμφίβολη η συμμετοχή του Ρασίκα (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες προέρχονται από τραγικά αποτελέσματα στην πρεμιέρα και θα επιδιώξουν να βγάλουν αντίδραση. Οι αμυντικές τους αδυναμίες οδηγούν χωρίς δεύτερη σκέψη στην επιλογή του Goal/Goal+Over 2.5 με απόδοση 1.97 στο Stoiximan.

Stoiximan καθημερινές προσφορές*! (ΠΑΤΑ ΕΔΩ)

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Γιώργος Τσιώκος (Gunner)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE