background_opap_2
background_opap_1

Προτάσεις αγώνων σήμερα Κυριακή 25/10/20

Προτάσεις αγώνων σήμερα Κυριακή 25/10/20

Δείτε Live ποδόσφαιρο! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δράση συνεχίζεται στις Προτάσεις αγώνων σήμερα Κυριακή 25/10/20 με ΒΕΤ365 εγγραφή με αγώνων πρωταθλημάτων τόσο στην Ελλάδα, όσο και πολύ περισσότερο στην Ευρώπη. Πάμε να δούμε τι ποντάρεται περισσότερο.

Τριάδα αναμετρήσεων στην Superleague και αρχικά παίζεται ο άσος του Αστέρα Τρίπολης, με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Πιθανό το Under 2.5 στο Απόλλων Σμύρνης – Λαμία, ενώ αργότερα στους «Ζωσιμάδες» θα κρατήσουμε το Goal/Goal στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ.

Ενδιαφέρουσα η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου δεν είναι απίθανο σενάριο το Goal/Goal στο Σαουθάμπτον – Έβερτον, ενώ στην συνέχεια παίζεται ο άσος της Γουλβς με τη Νιούκαστλ, αλλά και το Goal/Goal & Over 2.5 στο Άρσεναλ – Λέστερ.

Η συνέχεια δίνεται με την Μπουντεσλίγκα, όπου υπάρχουν δύο παιχνίδια. Αρκετός κόσμος θα πάει στον άσο της Βόλφσμπουργκ, με αντίπαλο την Μπίλεφελντ, ενώ στο Βέρντερ Βρέμης – Χόφενχαϊμ αρκετά πιθανό φαντάζει το Over 2.5.

Ιδιαιτέρως ελκυστική η Serie A, όπως άλλωστε κάθε Κυριακή. Νωρίς το μεσημέρι ποντάρεται ο άσος της Κάλιαρι με τη νεοφώτιστη Κροτόνε, ενώ στο γειτονικό Μπενεβέντο – Νάπολι αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το 2 & Over 2.5.

Αργότερα, ο άσος της Φιορεντίνα με την Ουντινέζε σηκώνει ποντάρισμα, ενώ προβάδισμα για τον άσο έχει και η Πάρμα, με αντίπαλο την Σπέτσια. Στο βραδινό Γιουβέντους – Βερόνα θα αρκεστούμε στο 1 & Over 2.5.

Στην Λα Λίγκα της Ισπανίας στην τύχη του θα αφήσουμε το Βαγιαδολίδ – Αλαβές, όμως αργότερα έχουν πιθανότητες τόσο το διπλό της Βιγιαρεάλ στην έδρα της Κάντιθ, αλλά και ο άσος της Σοσιεδάδ, με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Ουέσκα.

Μπόλικη δράση στην Ligue 1 της Γαλλίας, όπου ξεχωρίζει το Λιόν – Μονακό, με τον άσο να έχει τον πρώτο λόγο. Βάσει φόρμας παίζεται το διπλό στο Νις – Λιλ, ενώ λόγω ονόματος προβάδισμα για τον άσο έχει και η Μπορντό, με αντίπαλο τη Νιμ.

Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα θα κάνουμε μια στάση στην Τουρκία για τον άσο της Φενερμπαχτσέ με την Τραμπζονσπόρ και στην Πορτογαλία για το Goal/Goal στο Γκιμαράες – Μπράγκα.

Αυτή είναι η μπόλικη στοιχηματική δράση της Κυριακής, όμως αρκετά παιχνίδια έχουν απομείνει και στο αυριανό πρόγραμμα της Δευτέρας, όπου ανανεώνουμε το ραντεβού μας. Καλή τύχη σε όλους.

Τι επιλέγω για προβλέψεις σήμερα

Πρώτη πρόταση, με τον άσο του Αστέρα Τρίπολης, τον άσο της Φιορεντίνα και τον άσο της Λιόν τριάδα 6.40 στην Bet365.gr

Δεύτερο παρολί, με τον άσο της Βόλφσμπουργκ, το Goal/Goal & Over 2.5 στο Άρσεναλ – Λέστερ, αλλά και τον άσο της Φενερμπαχτσέ, τριάδα που πληρώνει 6.35 στην Bet365.gr

bet365 Παίξε νόμιμα με εγγραφή! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Δημήτρης Δανακτσής (Capitano)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 92

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE