background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά Nations League: Ζευγάρια εμπορικά

Προγνωστικά Nations League: Ζευγάρια εμπορικά

Το στοίχημα στα καλύτερα του! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν λείπουν τα μεγάλα ζευγάρια στα Προγνωστικά Nations League σήμερα Σάββατο και με τρία από αυτά θα ασχοληθούμε στη Stoiximan.

Συγκεκριμένα προκύπτει η τριάδα με το 1 & Over 2.5 στο Γερμανία – Ουκρανία, το διπλό της Ισπανίας και το Goal/Goal στο Πορτογαλία – Γαλλία σε απόδοση 6.04 στο Stoiximan.

Γερμανία - Ουκρανία (21.45)

*Τρεις στις τρεις νίκες μετράει η Γερμανία απέναντι στην Ουκρανία εντός έδρας (3-0-0).

Γερμανία: Η πρόσφατη υποχρέωση της Γερμανίας ήταν σε φιλικό επίπεδο, κερδίζοντας την Τσεχία με 1-0 στην Λειψία, σε μία αναμέτρηση που έχασε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Στο Nations League έχει περισσότερες ισοπαλίες, παρά νίκες (1-0-3), οπότε χρειάζεται νίκες στα δύο ματς που απομένουν με Ουκρανία και Ισπανία για να βρεθεί στην κορυφή του ομίλου.

Ουκρανία: Ηττημένη έφυγε από την Πολωνία πριν λίγες ημέρες, χάνοντας σε φιλική αναμέτρηση με 2-0. Στροφή στο Nations League, όπου με απολογισμό 2-0-2 είναι μόλις στο -1 από την κορυφή.

Ωστόσο, απομένουν για την ομάδα του Αντρέι Σεφτσένκο δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Γερμανία και Ελβετία και η λογική λέει ότι χρειάζεται τις λιγότερες δυνατές απώλειες για να τερματίσει αυτή πρώτη στον όμιλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Χρωστάει μια καλή εμφάνιση και νίκη η Γερμανία και απέναντι στην Ουκρανία έχει τύχες το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.70 στο Stoiximan.

Ελβετία - Ισπανία (21.45)

*Πρόσφατη παράδοση δεν υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες σε Ελβετικό έδαφος.

Ελβετία: Από το ένα απαιτητικό παιχνίδι στο άλλο για την Ελβετία, που μάλιστα πριν από λίγες ημέρες αγωνίστηκε σε φιλικό ματς απέναντι στο Βέλγιο και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1.

Στο Nations League δεν έχει και πολλές ελπίδες, αφού έπεσε πάνω σε έναν δύσκολο όμιλο και με δύο βαθμούς (0-2-2) δεν θα μπορούσε να αναζητήσει κάτι καλύτερο από την συγκεκριμένη διαδικασία.

Ισπανία: Απέναντι στην Ολλανδία μεσοβδόμαδα προηγήθηκε με τον Κανάλες στο 19′, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση, η οποία έληξε ισόπαλη με 1-1.

Στροφή στο Nations League, εκεί όπου η ομάδα του Λουίς Ενρίκε οδηγεί οριακά την κούρσα του ομίλου, έχοντας απολογισμό 2-1-1 σε τέσσερα παιχνίδια. Πλέον απομένουν δύο εξίσου απαιτητικά παιχνίδια με Ελβετία και Γερμανία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δεν θα έχει εύκολο έργο η Ισπανία, αλλά το κίνητρο της είναι μεγαλύτερο και το διπλό πληρώνει 1.90 στο Stoiximan.

Πορτογαλία - Γαλλία (21.45)

*Χωρίς ισοπαλία τις 10 φορές, που η Πορτογαλία φιλοξένησε την Γαλλία (4-0-6).

Πορτογαλία: Ο σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να γράφει ρεκόρ και ως προς αυτό βοήθησε η φιλική αναμέτρηση που προηγήθηκε με την αδύναμη Ανδόρα, την οποία διέσυρε με 7-0.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δίνει ντέρμπι πρωτιάς με την Γαλλία, αφού αμφότερες ισοβαθμούν στην κορυφή με 10 πόντους και καλείται σε πρώτη φάση να εκμεταλλευτεί σήμερα τον παράγοντα έδρα.

Γαλλία: Φιλική ήττα γνώρισε μεσοβδόμαδα η ομάδα του Ντεσάμπ, χάνοντας μάλιστα εντός έδρας από την Φινλανδία με 2-0. Ένα… καμπανάκι για την Γαλλία ενόψει των σημαντικών αναμετρήσεων που είναι προ των πυλών.

Μια από αυτές είναι η σημερινή με την Πορτογαλία, καθώς ουσιαστικά παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την ουραγό Σουηδία και συγκεκριμένα σε λίγες ημέρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Μεγάλο ντέρμπι ομίλου και όλα δείχνουν πιθανά. Με την ποιότητα που έχουν οι δύο ομάδες μεσοεπιθετικά θα προτιμήσουμε το Goal/Goal στο 1.87 από το Stoiximan.

Stoiximan καθημερινές προσφορές*! (ΠΑΤΑ ΕΔΩ)

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Δημήτρης Δανακτσής (Capitano)

[live-standing-eg season_id=”17004″]

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.9 / 5. Vote count: 14

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE