background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά Ιταλία Serie A: Με φόντο την κορυφή

Προγνωστικά Ιταλία Serie A: Με φόντο την κορυφή

Επίσκεψη στη Σελίδα bet365.gr! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σημερινή δράση στα Προγνωστικά Ιταλία Serie A έχει να κάνει με τρεις αναμετρήσεις που εμπλέκονται ομάδες οι οποίες κυνηγούν τον τίτλο και το πρόγραμμα δείχνει ενδιαφέρον.

Η πρόταση περιλαμβάνει το Over 2.5 στο Μπολόνια – Μίλαν, το διπλό της Γιουβέντους και το 1 & Over 2.5 στο Ίντερ – Μπενεβέντο σε απόδοση 4.28 στο Pamestoixima.

Μπολόνια - Μίλαν (16.00)

*Θετική παράδοση για την Μίλαν στο γήπεδο της Μπολόνια (3-4-13).

Μπολόνια: Μια ήττα μέσα στο πρόγραμμα για την Μπολόνια την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας από την ανεβασμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα Γιουβέντους στο Τορίνο με 2-0.

Μέτρια η πορεία των «ροσομπλού» από το ξεκίνημα της σεζόν και με απολογισμό 5-5-9 βρίσκονται σταθερά στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, την στιγμή που σήμερα αντιμετωπίζουν την πρωτοπόρο Μίλαν.

Μίλαν: Εκτός κυπέλλου έμεινε μεσοβδόμαδα η Μίλαν, αφού με 10 ποδοσφαιριστές δεν άντεξε στην πίεση της συμπολίτισσας Ίντερ, χάνοντας με ανατροπή στο φινάλε και σκορ 2-1.

Στο πρωτάθλημα έχασε από την Αταλάντα με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική, όμως παρέμεινε κορυφή, παρότι πλέον ρίχνει ματιές σε ομάδες που ακολουθούν όπως η Ίντερ, η Γιουβέντους, αλλά και η Ρόμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δεν εμπνέει και τόσο εμπιστοσύνη τελευταία η Μίλαν και με την συχνότητα που δέχεται τέρματα θα πάμε με το Over 2.5 στο 1.73 από το Pamestoixima.

Προγνωστικά Superleague: Με αμείωτη ένταση
Σαμπντόρια - Γιουβέντους (19.00)

*Γιουβέντους μετρά 11 διπλά στις 21 τελευταίες της επισκέψεις στο γήπεδο της Σαμπντόρια (5-5-11).

Σαμπντόρια: Με το νικηφόρο 2-0 από την έδρα της πιεσμένης Πάρμα αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα η Σαμπντόρια, κάνοντας ακόμη ένα καλό αποτέλεσμα μακριά από το γήπεδο της.

Από τις άνετες ομάδες της κατηγορίας αυτή του Κλαούντιο Ρανιέρι και με τρεις επιτυχίες στην τελευταία τετράδα αναμετρήσεων έχει κερδίσει αρκετές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Γιουβέντους: Το καθήκον της έκανε μεσοβδόμαδα η Γιουβέντους, επικρατώντας της Σπαλ στο κύπελλο Ιταλίας και πέρασε όπως ήταν αναμενόμενο στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Το μεγάλο της ενδιαφέρον βρίσκεται όμως στο πρωτάθλημα, όπου προέρχεται από το νικηφόρο 2-0 επί της Μπολόνια, ενώ αγωνιστική σε αγωνιστική δείχνει να καλύπτει το χαμένο έδαφος από την κορυφή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δεν αποτελεί κάποια σημαντική ευκαιρία, αλλά το διπλό είναι στήριγμα σε απόδοση 1.50 από το Pamestoixima.

Ίντερ - Μπενεβέντο (21.45)

*Δύο στα δύο μετρά η Ίντερ στα παιχνίδια της εντός έδρας με την Μπενεβέντο (2-0-0).

Ίντερ: Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ιταλίας βρίσκεται η Ίντερ και εκμεταλλευόμενη την το αριθμητικό της πλεονέκτημα κέρδισε την συμπολίτισσα Μίλαν στο φινάλε με σκορ 2-1.

Οι «νερατζούρι» επιστρέφουν στο πρωτάθλημα και στο προσπάθεια να πατήσουν κορυφή, όμως την περασμένη αγωνιστική άφησαν βαθμούς στο γήπεδο της Ουντινέζε, με το ισόπαλο 0-0.

Μπενεβέντο: Μια καλή ευκαιρία έχασε η Μπενεβέντο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, αφού προηγήθηκε της Τορίνο με 2-0, αλλά στο φινάλε δέχθηκε δύο τέρματα για το ισόπαλο 2-2.

Πάντως, η ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι συνεχίζει χωρίς ιδιαίτερο άγχος στο πρωτάθλημα και με απολογισμό 6-4-9 έχει αποσπαστεί ήδη αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Φαβορί η Ίντερ, όμως η Μπενεβέντο παίζει ανοιχτά και θα προτιμήσουμε το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.65 από το Pamestoixima.

Pamestoixima Έχεις λόγο να ξαναμπείς στο παιχνίδι! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Δημήτρης Δανακτσής (Capitano)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 89

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE