background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα

Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα

Στο Περιστέρι θα αναμετρηθούν Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα και στα Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας οι ειδήσεις κοντράρουν την προϊστορία σε αποδόσεις Stoiximan.

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)

Ατρόμητος: Χωρίς την αποτελεσματικότητα άλλων σεζόν προσπαθεί να βρει ισορροπία και έχει βάλει το Κύπελλο Ελλάδας στο ψηλότερο σκαλί για την φετινή σεζόν.

Αισιοδοξία υπάρχει και στηρίζεται στο γεγονός ότι έχει δυο συνεχόμενα πετυχημένα αποτελέσματα απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (2-2) δίνει ελπίδες δεν εξασφαλίζει όμως τίποτα ειδικά σε μια σεζόν όπως η φετινή, όπου η έδρα δεν προσφέρει ιδιαίτερη ασφάλεια.

Ενδιαφέρον στατιστικά γεγονός η εναλλαγή αποτελεσμάτων στα τελευταία εννέα ματς εντός και εκτός έδρας με τελευταίο χρονικά το διπλό στην Ήπειρο.

Επιστρέφουν οι επιθετικοί Γιώργος Μανούσος (17/5), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (15/3) και Clarck N’Sikulu (11/0), που δεν ήταν στην τελευταία αποστολή στην Ήπειρο.

Θα απουσιάσει ο τερματοφύλακας Ανδρέας Γιαννιώτης (14/0) που και καλά να ήταν δεν θα ήταν βασικός καθώς ο Χρήστος Μανδάς έχει δείξει εξαιρετικά προσόντα.

Το παιχνίδι παίζει στο Stoiximan.gr | 21+|ΕΕΕΠ|ΚΕΘΕΑ 1114|Εμπ. Επικ. ΕΕΕΠ

ΕΓΓΡΑΦΗ >

ΠΑΣ Γιάννινα: Μετά την επιτυχία στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ ήρθε η προσγείωση από τον Ατρόμητο σε ένα ματς όπου θα μπορούσε να έχει περισσότερα τέρματα και από τις δυο πλευρές.

Το τερέν του γηπέδου αποτελεί ανάχωμα στην προσπάθεια που κάνει και την περίοδο των έντονων βροχών δεν ευνοείται παίζοντας στον βάλτο με χορτάρι.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι έχει δείξει καλύτερη εικόνα απέναντι σε ομάδες που έχουν σκοπό και τάση να παίξουν επιθετικά και ειδικά όταν τα ματς γίνονται σε καλούς αγωνιστικούς χώρους.

Διακρίνονται για την καλή τους κάλυψη και για τον υψηλό βαθμό έντασης που έχουν αν και οι περισσότεροι του ρόστερ δεν έχουν ιδιαίτερη εμπειρία.

Αν και στο σύνολο των αγώνων Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα υστερεί σε αποτελέσματα τις τελευταίες σεζόν έχει να επιδείξει από τρεις νίκες και ισοπαλίες και μόνο μία ήττα σαν φιλοξενούμενος.

Θα απουσιάσουν, οι αμυντικοί μέσοι Juan Dominguez (15/0) και Στέφανος Σιόντης (17/0), ο σέντερ μπακ Rodrigo Erramuspe (16/1), ο σέντερ φορ Sandi Krizman (13/2) και ο τερματοφύλακας Yuri Lodygin (2/0).

Προγνωστικά Κύπελλο Γερμανίας Βόλφσμπουργκ - Σάλκε

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ατρόμητος είναι έμπειρη ομάδα και μπορεί πιο εύκολα να διαχειριστεί καταστάσεις ακόμη και αν δεν του βγει στο απόλυτο όπως θα ήθελε ο αγώνας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υπολείπεται εμπειριών όμως στο Κύπελλο Ελλάδας αν και έχει κάνει διαχρονικά κηδείες απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς του αντιπάλου του, η απόφαση να μείνουν έξω από το ματς βασικοί και έμπειροι ψαλιδίζει τις έτσι και αλλιώς μειωμένες πιθανότητες για αποτέλεσμα πρόκρισης.

Επιλογή πονταρίσματος  DC 1X & Over 1.5 goal (1.75) σε αποδόσεις στο Stoiximan.gr

Stoiximan καθημερινές προσφορές*! (ΠΑΤΑ ΕΔΩ)

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Βασίλης Π.

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE