Φινλανδία – Δανία EURO προγνωστικά
Περιεχόμενα
Φινλανδία:
Συνέχισε την ανοδική πορεία, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 1-0 το Καζακστάν. Παιχνίδι που εξ αρχής έδειχνε, πως η ομάδα που θα σκόραρε το πρώτο γκολ θα έπαιρνε και τους τρεις βαθμούς. Βρήκε τη λύση με το γκολ του χαφ Άντμαν στο 78ο λεπτό του αγώνα, στη συνέχεια διαχειρίστηκε το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι τέλους.
Η Φινλανδία μετράει τέσσερις νίκες Pamestoixima και μάλιστα διαδοχικές, στον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης του EURO 2024. Μοναδική ήττα στην πρεμιέρα με το εκτός έδρας 3-1 από τη Δανία. Αποτελέσματα που την βρίσκουν στην κορυφή του γκρουπ, έχει διαφορά +2 από τις Δανία και Σλοβενία.
Σε συνολικά πέντε αναμετρήσεις στο γκρουπ, μετράει τέσσερα No Goal. Συμπληρωματικά τρία παιχνίδια συνδυάστηκαν με Under 2.5 Goals. Ακολουθούν οι αναμετρήσεις με: Σλοβενία (εκτός), Καζακστάν (εντός), Βόρεια Ιρλανδία (εντός) και Σαν Μαρίνο (εκτός).
Φόρμα, Στατιστικά, Βαθμολογία, Προϊστορία
Δανία:
Επιβεβαίωσε πανεύκολα τον τίτλο του ξεκάθαρου φαβορί, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 4-0 απέναντι στο αδύναμο Σαν Μαρίνο. Σκόραρε τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα μία στη συνέχεια και «καθάρισε» την υπόθεση τρίποντο με συνοπτικές διαδικασίες.
Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες για τη Δανία, που σε πέντε παιχνίδια στο γκρουπ έχει απολογισμό: 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Με 10 πόντους βρίσκεται στη 2η θέση, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με αντίπαλο τη Σλοβενία. Όλα με Pamestoixima οπάπ
Με Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν οι τρεις από τις συνολικά πέντε υποχρεώσεις της Δανίας, στο 8ο γκρουπ της προκριματικής φάσης του EURO 2024.
Στοίχημα, Ανάλυση, Απουσίες, Αποδόσεις
Φινλανδία – Δανία (10/09/23) ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Φινλανδία και Δανία συνθέτουν αμφίρροπο ζευγάρι, με όλα τα σημεία να μοιάζουν ανοιχτά και κανένα αποτέλεσμα δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Θα κριθεί οριακά και αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία «Χ» με 3.70 απόδοση Pamestoixima.
21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Από την ομάδα του Άρχοντα > Γιώργος Τσιώκος (Gunner)
Στοίχημα όπως θα ήθελες να είναι! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ