Η Interwetten ανανεωμένη με το κύρος του θρύλου!

Η Interwetten ανανεωμένη με το κύρος του θρύλου!

Η Interwetten ανανεωμένη με το κύρος του θρύλου

Το 1990, ο Βιεννέζος Wolfgang Fabian ιδρύει μια μικρή, τοπική εταιρεία στοιχημάτων την Interwetten. Το 1997 ο ιδιοκτήτης της Interwetten αναγνωρίζοντας έγκαιρα τον ρόλο του Διαδικτύου επεκτείνει τις δραστηριότητες του. Από τη σημερινή σκοπιά, λοιπόν, η Interwetten μπορεί να χαρακτηριστεί και ως πρωτοπόρος στον τομέα του διαδικτυακού στοιχήματος.

Σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους στοιχημάτων στον κόσμο. Η ιστοσελίδα της είναι διαθέσιμη σε δέκα διαφορετικές γλώσσες ενώ μπορεί να βασιστεί σε πιστούς πελάτες σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Με βασικό σύνθημα του event «Είμαστε στην Ελλάδα και θα μείνουμε!”

Το πρωί της Δευτέρας (23/10/2023) πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου της Interwetten στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στο πλαίσιο της καμπάνιας «Reload 2.0».

Interwetten: Με την αύρα του Ματέους

Ο Λόταρ Ματέους με παγκόσμια «ακτινοβολία» στο ποδόσφαιρο έχει να βάλει το όνομά του «δίπλα» σε αυτό της «Interwetten».

Σε αυτή τη λαμπερή εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν ο Country Manager της εταιρίας Μάριος Λευκαρίτης και ο Πρόεδρος της Hellenic Gaming Association, Χρήστος Παναγόπουλος, ο ιδρυτής της Interwetten Wolfgang Fabian καθώς και ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής, Brand Ambassador Interwetten, Lothar Matthaeus.

Ο Μάριος Λευκαρίτης μετέφερε σε εκπροσώπους του Τύπου τις προθέσεις της διοίκησης για την Ελλάδα. Για να πετύχει το στόχο που αφορά την ελληνική αγορά, ο Wolfgang Fabian ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Interwetten, δήλωσε ότι η εταιρεία θα βελτιώσει και άλλο τις αποδόσεις, θα εκσυγχρονίσει περαιτέρω την τεχνολογία, ώστε να είναι έτοιμη για το επόμενο μεγάλο αθλητικό γεγονός, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2024.

ΝΕΟ! ΜΕΓΑ αξιολόγηση στο ΝΕΟ live Interwetten Casino !

Interwetten και με πρόγραμμα επιβράβευσης*!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

πηγή Interwetten

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.9 / 5. Vote count: 291

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE