background stoiximan_2
background stoiximan_1

Λεβερκούζεν – Χέρτα: Ανάλογη δραστηριότητα

Λεβερκούζεν – Χέρτα: Ανάλογη δραστηριότητα

Επίσκεψη στη Σελίδα bet365.gr! | 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | Παίξε Υπεύθυνα

Η αντεπίθεση της Μπάγερ καλά κρατεί και σε συνδυασμό των αποτελεσμάτων των άλλων ενδιαφερόμενων ομάδων για έξοδο στο CL κατάφερε να καλύψει το χαμένο βαθμολογικά έδαφος και να βρίσκεται σε θέσεις και κυρίως σε καταστάσεις που γνωρίζει πως να τις κουμαντάρει.

Το βασικό τους ζήτημα είναι όταν γίνουν μεγάλο φαβορί και ειδικά όταν έχουν ξοπίσω τους τον εχθρό από την Βαυαρία. Τώρα δεν συντρέχει κανένας τέτοιος λόγος, αφού η Μπάγερν έχει ξεφύγει βαθμολογικά και διατηρεί τα πρωτεία περιμένοντας να τελειώσει η σεζόν για να προσθέσει άλλη μια πιατέλα στην συλλογή της.

Η Χέρτα είναι ομάδα που δεν έχει μαζεμένες θετικές σεζόν. Πόσο μάλλον συνεχόμενη μεγάλη θετική διάρκεια μέσα σε αυτές. Κατά περιόδους βρίσκει ρυθμό και τότε χρειάζεται προσοχή μιας και γνωρίζει καλά τον κλεφτοπόλεμο και κυρίως να παίρνει αποτελέσματα εκεί που έχει λίγες πιθανότητες.

Χρειάζονται όμως και άλλα προσόντα για να επιβεβαιώσει τις όποιες ικανότητες της που για φέτος είναι γενικώς σε μέτρια επίπεδα και στην ουσία σώνεται από την γενική αναμπουμπούλα που υπάρχει στο πρωτάθλημα μιας και οι δυνατότητες της είναι για ακόμη παρακάτω από εκεί που τώρα βρίσκεται βαθμολογικά.

Σε αυτό το ματς θα έχει επιπλέον ζόρια λόγω απουσιών μερικών βασικών παικτών κάτι που αποδυναμώνει την ρέντα που έχει σε αρκετά υψηλό επίπεδο στα τελευταία ματς.

Ιστορικά η απόκλιση αποτελεσμάτων είναι σε σημαντικό βαθμό υπέρ των κόκκινων και μάλιστα και στις δυο έδρες. Το ότι φέτος κέρδισε στο Βερολίνο η Χέρτα δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στην Λεβερκούζεν για ανταπόδοση της φιλοξενίας.

Ο άσσος έχει λογικά συρρικνωθεί, υπάρχει όμως ένα επι μέρους στοιχείο που αξίζει προσοχής και αφορά όχι μόνο την γηπεδούχο. Η δραστηριότητα τους στο πρώτο μισάωρο των αγώνων είναι άκρως ελκυστική και ιδιαίτερα στο διάστημα μεταξύ 15-30 για όσους αρέσκονται σε ακόμη μεγαλύτερο ρίσκο.

Σε επιμέρους μετάφραση η γηπεδούχος συνήθως σκοράρει νωρίς και μετά..κερδίζει ενώ η φιλοξενούμενη δεν έχει τέτοια ικανότητα, αλλά το σημαντικό είναι ότι διαθέτει την ανάλογη δραστηριότητα, με αποτελέσματα είτε για αυτήν, είτε για τον αντίπαλο.

Μιας και οι αποδόσεις στις εταιρίες στοιχήματος, μεταξύ άσσου και χρόνου σκοραρίσματος έχουν σημαντική απόκλιση, έστω και αν το γεγονός είναι αρκετά τζογαδόρικο, προτιμήθηκε έναντι του ισχυρού βασικού σημείου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: First goal 0-28 min (1.80) στον  stoiximan

Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!

Βασίλης Π. (Mythos)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating / 5. Vote count:

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

MENU LIVE