background_opap_2
background_opap_1

Τότεναμ – Άρσεναλ: Η πλέον ενδεδειγμένη λύση

Τότεναμ – Άρσεναλ: Η πλέον ενδεδειγμένη λύση

Στοίχημα με 100% Διασκέδαση! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ντέρμπι του Λονδίνου (Τότεναμ – Άρσεναλ) θα είναι στραμμένο το βασικό ενδιαφέρον αυτής της αγωνιστικής στην Premier League με τις δυο ομάδες (Τότεναμ – Άρσεναλ) να έχουν προσφάτως ανακάμψει και να δείχνουν σε αρκετά καλή κατάσταση.

Η Τότεναμ είχε πιο δύσκολη αποστολή και προέρχεται από θετικά αποτελέσματα αγώνων επιπέδου Champions League. Ο στόχος τους είναι να ξαναμπούν στις προνομιούχες θέσεις εξόδου του σεντονιού και για να τα καταφέρουν θα πρέπει να επιβληθούν της αντιπάλου τους που εποφθαλμιά αντίστοιχα το ίδιο κάθισμα.

Η Άρσεναλ έχει γενικώς περισσότερα ζητήματα να λύσει, είναι όμως μια ομάδα που χρειάζεται προσοχή όταν έχει τον ρόλο του outsider μιας και το να γίνει άλογο επικεφαλής σε μια κούρσα δεν ήταν ποτέ το δυνατό τους σημείο, ακόμη και στις περιόδους που είχαν μεγαλύτερη δυναμική από την τωρινή.

Υπάρχει όμως μια αλλαγή σημαντική προς το καλύτερο και σε αυτό έχουν συντελέσει οι προσθήκες που έκανε και που με το καλημέρα άρχισαν να δείχνουν τα προσόντα τους.

Η ιστορία καταγράφει γενικώς δυσκολίες σε αυτά τα ματς και στις δυο έδρες. Το ότι η Τότεναμ παίζει εκτός της φυσικής της έδρας σαφώς και είναι μειονέκτημα και είναι ένα από τα προβλήματα που δεν μπόρεσαν να λύσουν.

Ο αγώνας της ερχόμενης Τρίτης για το CL στο Τορίνο είναι ένα πρόσθετο θέμα στην πλευρά των γηπεδούχων που θα πρέπει να διαχειριστούν. Οι καλύτερες αποδόσεις στις καλύτερες εταιρίες στοιχήματος!

Η φόρμα δείχνει γενικώς μια πορεία επιβεβαίωσης άσσου, όμως η ανάλυση των επιμέρους αποτελεσμάτων (ειδικά) των σφυριών αναδεικνύει και αρκετή τάση ισοπαλίας. Ο συνδυασμός γκολ εκατέρωθεν με σύνολο τερμάτων πάνω από δύο είναι σύμφωνα με την…αριθμητική η πλέον ενδεδειγμένη λύση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal/Goal & Over 2.5 goal (1.73) στον  stoiximan

Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!

Βασίλης Π. (Mythos)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE