background_opap_2
background_opap_1

Μονακό – Ολυμπιακός προγνωστικά Ευρωλίγκα με bet365 10/01

Μονακό – Ολυμπιακός προγνωστικά Ευρωλίγκα με bet365 10/01

Στοίχημα όπως θα ήθελες να είναι! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μονακό – Ολυμπιακός προγνωστικά Ευρωλίγκα με bet365 10/01

Καλημέρα! Μπορεί το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι να έχει αρκετούς αγώνες, ωστόσο το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στο μπάσκετ και την Ευρωλίγκα, όπου διεξάγεται διπλή αγωνιστική αυτή τη βδομάδα. Εδώ θα αναφερθούμε στο Μονακό – Ολυμπιακός προγνωστικά Ευρωλίγκα με bet365 10/01.

Πρόκειται για το ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς, όπου κάνοντας εφαρμογη bet365 θα βρείτε μία πληθώρα αγορών. Για το συγκεκριμένο ματσάκι θα βρείτε τουλάχιστον 217 αγορές, τις οποίες σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να συνδυάσετε με τις  bet365 live streaming*, προκειμένου να αποκομίσετε τα περισσότερα δυνατά οφέλη.

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜΟΝΑΚΟ

Αρκετά ασταθής είναι η Μονακό το τελευταίο διάστημα, ωστόσο το καλό της ξεκίνημα την έχει φέρει να βρίσκεται στην κορυφή της διοργάνωσης με ρεκόρ 11-6, μαζί με άλλες τέσσερις ομάδες, μία από τις οποίες είναι και ο Ολυμπιακός. Η γαλλική ομάδα προέρχεται από βαριά ήττα με 100-80 εκτός έδρας από την Παρτίζαν και θέλει να απαντήσει με μία καλή νίκη.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο φυσικός της ηγέτης και μάλιστα σκοράροντας 22 πόντους οδήγησε την ομάδα του στη δύσκολη εντός έδρας νίκη για το πρωτάθλημα με 83-77 επί της Πο Ορτέζ. Ο Αμερικανός ήταν μέτριος στα τρία προηγούμενα ματς της Μονακό και θέλει να συνεχίσει έτσι, προκειμένου να οδηγήσει τους Μονεγάσκους σε κάτι καλό φέτος.

“Η Πο έπαιξε ζώνη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μας δυσκόλεψε πολύ. Εμείς, από την πλευρά μας, έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και ικανοί αμυντικά, προκειμένου να φτάσουμε πιο εύκολα στη νίκη. Ωστόσο, αυτό που μετράει είναι το θετικό αποτέλεσμα και προχωράμε. Σίγουρα, την Τρίτη απέναντι στον Ολυμπιακός, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα, καθώς πρόκειται για ομάδα με πληθώρα όπλων”, δήλωσε ο Σάσα Ομπράντοβιτς για το Μονακό – Ολυμπιακός προγνωστικά.

ΠΑΟΚ – Καλαμάτα προγνωστικά Κύπελλο με Pamestoixima 10/01

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του το κακό του διάστημα, πανηγυρίζοντας δύο μεγάλες νίκες στην Ευρωλίγκα. Η πρώτη ήταν στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό με 95-71 και εν συνεχεία το 82-66 στο ΣΕΦ επί της Αρμάνι, παίζοντας εκπληκτική άμυνα. Προχθές, νίκησε για το πρωτάθλημα με 111-71 της ΑΕΚ, με τον Κάαναν να σημειώνει τον αριθμό ρεκόρ των 8 εύστοχων τριπόντων.

Θέλει πολύ τη νίκη, για να ρεφάρει και την ήττα του πρώτου γύρου από τη Μονακό και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. “Νομίζω ότι είμαστε στην εξέλιξη μιας χρονιάς όπου όλοι προσπαθούν να βελτιωθούν. Κι εμείς προσπαθούμε να βελτιώσουμε το ομαδικό μας παιχνίδι. Όταν οι συνθήκες μας το επιτρέπουν παίζουμε καλά”, δήλωσε για το Μονακό – Ολυμπιακός προγνωστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

“Υπάρχουν και φορές που δεν έχουμε παίξει καλά και το έχουμε πληρώσει. Ένα παράδειγμα είναι το παιχνίδι με τη Μονακό στον πρώτο γύρο, όπου προερχόμενοι από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, εκ των οποίων οι τρεις στην Ισπανία – αν θυμάμαι καλά – υποτιμήσαμε το παιχνίδι, δεν παίξαμε με τον τρόπο που έπρεπε. Προτεραιότητά μας είναι αυτή. Να παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε ένα τέτοιο ματς”.

Και κατέληξε, λέγοντας: “Η Μονακό βάζει δύσκολα σε όλες τις ομάδες. Έχει μεγάλη ποιότητα και μεγάλη ικανότητα στο iso. Παίκτες δηλαδή που στην απομόνωση, όπως ο Οκόμπο και ο Μάικ Τζέιμς είναι πολύ καλοί. Έχει αθλητικότητα στους ψηλούς. Οι πλάγιοι της παίκτες, σαν τον Ντιαλό, μπορούν για παράδειγμα να παίξουν αμυντικό ρόλο σημαντικό. Είναι μια ομάδα, δηλαδή, που πρέπει να μείνεις τελείως στο πλάνο”.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πάμε, τώρα, στο ζουμί… Ο Ολυμπιακός θεωρούμε ότι έχει μία εξαιρετική ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική του άνοδο και την μέτρια εικόνα της Μονακό και να πάρει το διπλό. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα το κάνει και ότι μπορεί να κερδίσει με τρεις πόντους και πάνω, με τη συγκεκριμένη απόδοση να βρίσκεται στο 2.00 στην Bet365 για το Μονακό – Ολυμπιακός προγνωστικά.

Μονακό – Ολυμπιακός προγνωστικά Ευρωλίγκα με bet365 10/01

Μονό αποδεκτό 1η πρόταση: Μονακό – Ολυμπιακός / 2 (-2.5) / απόδοση 2.00 στη Bet365

Επίσκεψη στη Σελίδα bet365.gr!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την ομάδα του Άρχοντα > Νεκτάριος Ο. (Mozart)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 38

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE