background_opap_2
background_opap_1

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός Euroleague προγνωστικά (06/04)

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός Euroleague προγνωστικά (06/04)

Επίσκεψη στη Σελίδα bet365.gr! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός Euroleague προγνωστικά (06/04)

Καλημέρα! Σήμερα, το μπάσκετ παίρνει σειρά στα κείμενά μας, καθώς ανοίγει η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Euroleague με έξι παιχνίδια. Εμείς θα γράψουμε για το Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός Euroleague προγνωστικά (06/04).

Πριν απ’ όλα, όμως, σας τονίζουμε πως κάνοντας Stoiximan ΕΙΣΟΔΟΣ θα βρείτε μία πληθώρα αγορών για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από εκεί επιλέξαμε ένα βασικό στοίχημα, πάνω στο οποίο θα στηρίξουμε το σημερινό στοιχηματισμό μας.

Δείτε και τις  Stoiximan προσφορές* ώστε να τις συνδυάσετε με τις επιλογές που θα κάνετε, είτε συμφωνείτε μαζί μας, είτε επιλέξετε κάτι άλλο.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας (ρεκόρ 15-17) έκανε ό,τι μπορούσε για να προκριθεί στα πλέι οφ της Euroleague, όμως δεν τα κατάφερε τελικά. Και ο λόγος (εκτός φυσικά από το κακό του ξεκίνημα στη διοργάνωση) είναι οι νίκες των Παρτίζαν και Μπασκόνια την προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Ντούσαν Ιβάνοβιτς προέρχεται από τρεις συνεχόμενες επιτυχίες κόντρα σε Μπασκόνια και Βαλένθια εντός και Βιλερμπάν εκτός και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Θα παίξει ελεύθερα και θα προσπαθήσει να μετατρέψει σε γιορτή το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σίγουροι απόντες για τους Σέρβους θα είναι Μπεν Μπέντιλ και Μπράνκο Λάζιτς, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Νεμάνια Νέντοβιτς, η οποία θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

«Θέλουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια, άσχετα αν έχουμε πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες, όπως δείχνει η βαθμολογία.

Είναι μια ομάδα που έχει παίκτες εξαιρετικά υψηλής ποιότητας που παίζουν μαζί πολλά χρόνια», δήλωσε ο Ιβάνοβιτς και κατέληξε:

«Γνωρίζονται εξαιρετικά καλά, σκοράρουν πολλά εύκολα καλάθια γιατί είναι καιρό μαζί. Πρέπει να μειώσουμε αυτά τα καλάθια για να μην σκοράρουν με τον συνηθισμένο τους τρόπο».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία της σεζόν, όπου θα κριθούν οι δύο σημαντικοί τίτλοι της σεζόν (Euroleague και πρωτάθλημα). Αυτή τη στιγμή τρέχει ένα μίνι σερί δύο νικών στη διοργάνωση, με πιο πρόσφατή αυτή απέναντι στον Παναθηναϊκό με 81-73.

Αυτή ήταν η 13η διαδοχική επιτυχία απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ωστόσο και πάλι η απόδοση δεν ήταν όσο καλή θα ήθελε. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθαρίσε πως η ομάδα θα βελτιωθεί όταν πρέπει και θα ανεβάσει στροφές.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» (ρεκόρ 23-9) χρειάζονται μία νίκη στις δύο αγωνιστικές που απομένουν (με Μπασκόνια εντός την άλλη βδομάδα το επόμενο), προκειμένου να κατακτήσουν και μαθηματικά την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της Euroleague.

«Από τη στιγμή που έχουμε πετύχει τους προηγούμενους στόχους, η κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι πλέον στόχος. Πρέπει να κάνουμε μια νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια, κάτι που είναι εφικτό», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Και πρόσθεσε: «Η Ευρωλίγκα είναι τέτοια διοργάνωση που κανείς δεν είναι χαλαρός και κανείς δεν παίζει χωρίς ενδιαφέρον και κίνητρο. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς. Θα πρέπει να κοπιάσουμε πολύ αν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί».

Ο ΜακΚίσικ από την πλευρά του, ανέφερε: «Θα πρέπει να περιορίσουμε τους γκαρντ τους και να μην τους επιτρέψουμε να παίξουν πικ εν ρολ. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά στην άμυνα. Αν κερδίσουμε έχει καλώς. Αν όχι θα είναι απογοητευτικό. Όμως, ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε».

ΠΡΟΤΑΣΗ

Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, μιας και οι δύο θα παίζουν αρκετά χαλαρά, με τον Ερυθρός Αστέρα αδιάφορο και τον Ολυμπιακό να είναι σχεδόν σίγουρα πρώτος.

Η επιλογή μας είναι το Over 156.5 με απόδοση 2.00 στην πλατφόρμα της Stoiximan.

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός Euroleague προγνωστικά (06/04)

Μονό αποδεκτό: Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός / Over 156.5 / απόδοση 2.00 στη Stoiximan.

Stoiximan με καθημερινές προσφορές*!

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από την ομάδα του Άρχοντα > Νεκτάριος Ο. (Mozart)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 39

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE