background_opap_2
background_opap_1

LaLiga Προγνωστικά Ισπανία Στοίχημα Ανάλυση (28/05/23)

LaLiga Προγνωστικά Ισπανία Στοίχημα Ανάλυση (28/05/23)

Το στοίχημα στα καλύτερα του! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

LaLiga Προγνωστικά Ισπανία Στοίχημα Ανάλυση

Μία κανονική και πλούσια στοιχηματικά Κυριακή μας περιμένει σήμερα, με αγώνες που κρίνουν πολλά στα μεγάλα πρωταθλήματα. Στο συγκεκριμένο κείμενο θα σταθούμε στην Ισπανία και θα γράψουμε για τα LaLiga Προγνωστικά Ισπανία Στοίχημα Ανάλυση (28/05/23).

Φυσικά, αν θέλετε να έχετε πληθώρα επιλογών και εξαιρετικές αποδόσεις στο παιχνίδι σας στην LaLiga, δε θα πρέπει να ξεχάσετε να κάνετε Betsson εγγραφή. Έτσι, θα βγείτε κερδισμένοι από πολλές απόψεις, αφού θα γνωρίσετε μία εταιρεία που βρίθει ποικιλίας και αξίας.

Παράλληλα, ο συγκεκριμένος μπουκ σας προσφέρει ποικίλες Betsson προσφορές*, τις οποίες αν αξιοποιήσετε, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε πάνω από 200.000 γεγονότα ετησίως, δίνοντας την ίδια στιγμή τέτοια ώθηση στο παιχνίδι σας που δεν είχατε ζήσει κάπου αλλού ξανά.

ΚΑΝΤΙΘ – ΘΕΛΤΑ

Καζάνι που… βράζει μοιάζει η Θέλτα! Μετά το τέλος του αγώνα με τη Χιρόνα, εξαγριωμένοι οπαδοί της ομάδας αποδοκίμασαν έντονα και ζήτησαν εξηγήσεις από τον πρόεδρο Μουρίνιο, ο οποίος χρειάστηκε τη συνοδεία αστυνομίας για να φύγει από το γήπεδο.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των Γαλιθιάνων χτύπησε άθελά του με το αυτοκίνητό του το αμάξι του αντιπροέδρου του συλλόγου του. Την ίδια ώρα, αρκετοί ποδοσφαιριστές πήγαν στους οπαδούς για να ζητήσουν συγγνώμη για την απόδοσή τους.

Το σίγουρο είναι ότι η Θέλτα βιώνει έντονο ντεφορμάρισμα και έχει μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες με την παραμονή της.

ΚΑΝΤΙΘ

Η Κάντιθ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στην έδρα της Βιγιαρεάλ και ηττήθηκε φυσιολογικά με 2-0. Παρασύρθηκε στον ρυθμό των γηπεδούχων, δέχθηκε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο (20’, 45’) και δεν είχε εναλλακτικό πλάνο. Γυρίζει ο Λοσάνο (φορ, 26/1).

ΘΕΛΤΑ

Η Θέλτα τα έκανε… μαντάρα και στο εντός έδρας παιχνίδι της με Χιρόνα, αφού ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 59’ για το τελικό 1-1. Μετράει μόλις μία νίκη στα δέκα τελευταία (1-3-6) και μπλέκει. Αποδοκιμάστηκαν παίκτες και πρόεδρος από τους οπαδούς της. Εξέτισε ο Ντε λα Τόρε (χαφ, 26 συμ.).

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πρόκειται για «τελικό» παραμονής, με τη Θέλτα να μη βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Η Κάντιθ δεν αναμένεται να πάρει ρίσκα, οπότε περιμένουμε ένα κλειστό ματς, με το Under 2.5 να μας αρέσει στην απόδοση του 1.80 από την Betsson.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Προγνωστικά Μπάσκετ (28/05/23)

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

ΑΛΜΕΡΙΑ

Η Αλμερία δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανώτερη Ρεάλ Σοσιεδάδ, πόσο μάλλον από τη στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες από το 36’. Έτσι, χάρη σε ένα τέρμα που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, γν΄βρισε την ήττα με 1-0.

Αγωνιστικά, απών από την αναμέτρηση αυτή θα είναι ο τιμωρημένος Σουάρες (επιθετικός, 21/4), ενώ τραυματίες παραμένουν και οι επίσης επιθετικοί Τουρέ (19/6) και Μπαπτιστάο (28/5).

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Μετά από πέντε διαδοχικές νίκε,ς η Βαγιαδολίδ γεύτηκε επιτέλους της χαρά της νίκης! Και μάλιστα το έπραξε κόντρα στην χαλαρή πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα, της οποία και επικράτησε με 3-1.

Η ομάδα της Πετσολάνο εκμεταλλεύτηκε τα δώρα των Καταλανών (2’ αυτογκόλ, 22’ πέναλτι, 73’), προηγούμενη με 3-0 για να δεχθεί τη μείωση του σκορ στο 84’. Εξέτισε και επιστρέφει ο χαφ Χονγκλά (15 συμ.).

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πρόκειται για άλλη μία πολύ κρίσιμη μονομαχία με φόντο την παραμονή. Δεδομένου ότι η Αλμερία βολεύεται και την ισοπαλία, συν του γεγονότος ότι έχει σημαντικές απουσίες στην επίθεση, περιμένουμε ένα πολύ κλειστό ματς.

Η επιλογή μας είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο, αφού περιμένουμε προσεχτικό παιχνίδι και από τους δύο αντιπάλους. Η συγκεκριμένη απόδοση βρίσκεται στο 2.25 στην Betsson.

LaLiga Προγνωστικά Ισπανία Στοίχημα Ανάλυση (28/05/23)

Μονό αποδεκτό 1η πρόταση: Κάντιθ – Θέλτα / Under 2.5 / απόδοση 1.80 στη Betsson

Μονό αποδεκτό 2η πρόταση: Αλμερία – Βαγιαδολίδ / X ημίχρονο / απόδοση 2.25 στη Betsson

Betsson Στοίχημα με 100% Διασκέδαση!

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από την ομάδα του Άρχοντα > Νεκτάριος Ο. (Mozart)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 75

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE