background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά αγώνων σήμερα Σάββατο 11/01/20

Προγνωστικά αγώνων σήμερα Σάββατο 11/01/20

Παίξε νόμιμα με γρήγορες αναλήψεις! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν επιστρέψει και η Ελλάδα, με την Ευρώπη μας δίνουν δυνατές επιλογές για σήμερα στα προγνωστικά στοιχήματος στον Άρχοντα και πάμε να τις δούμε.

Οι σημερινές αποδόσεις είναι από το Stoiximan

Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!

Πάντα πρώτη αναφορά η Superleague 1, όμως η τριάδα αγώνων είναι αρκετά αμφίρροπη. Στο Βόλος – Ξάνθη υπάρχει απόλυτη ισορροπία, όμως ίσως οι δύο ομάδες αρκεστούν στο τέλος στον βαθμό της ισοπαλίας. Όλα πιθανά στο Λάρισα – Άρης, αλλά πιο πιθανό το Goal/Goal, ενώ θα ρισκάρουμε στο διπλό του Ατρόμητου στην έδρα του προτελευταίου Παναιτωλικού.

Δύο καλά φαβορί θα συναντήσουμε και στο πρωτάθλημα της Κύπρου, όπως ο άσος της ΑΕ Λεμεσού με την Σαλαμίνα, αλλά και το διπλό της ΑΕΚ Λάρνακας στο γήπεδο του Εθνικού Άχνας.

Σπουδαίο πρόγραμμα στην Πρέμιερ Λιγκ, με κυριότερο παιχνίδι το Τότεναμ – Λίβερπουλ. Δεν χάνει πουθενά η ομάδα του Κλοπ, όμως η εικόνα των δύο ομάδων τελευταία μας οδηγεί στο Over 2.5.

Πολλά φαβορί στα υπόλοιπα παιχνίδια, όπως το διπλό της Άρσεναλ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, οι άσοι για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, ενώ θα μείνουμε λίγο παραπάνω στον άσο της Έβερτον με την Μπράιτον.

Ματσάρες και στην Ιταλία, αρχικά με το Κάλιαρι – Μίλαν. Πολλά αμυντικά προβλήματα για τους γηπεδούχους και θα ασχοληθούμε με το Goal/Goal. Αργότερα υπάρχει ντέρμπι ανάμεσα στην Λάτσιο και τη Νάπολι, με την φόρμα να δείχνει ξεκάθαρα άσο.

Μεγάλο ματς και το βράδυ ανάμεσα στις ομαδάρες και φορμαρισμένες Ίντερ και Αταλάντα στο Μιλάνο. Λίγο πιο σοβαροί οι «νερατζούρι», αλλά πιο λογική φαντάζει η επιλογή του Over 2.5.

Διαβάστε στον Άρχοντα: Live Casino: Μοναδική εμπειρία με Ελληνίδες ντίλερ!

Τέλος υπάρχει και το Σαμπιονά, με δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει η Τουλούζ απέναντι στην Μπρεστ, ενώ δύσκολο έργο έχει η Λιόν στην έδρα της Μπορντό. Πιθανό και το Goal/Goal στο Ανζέ – Νις.

Τι επιλέγω για προγνωστικά σήμερα

Πρώτη πρόταση, με το Goal/Goal στο Λάρισα – Άρης, τον άσο της Έβερτον και το Over 2.5 στο Ίντερ – Αταλάντα σε απόδοση 4.85 στο Stoiximan.gr

Δεύτερο παρολί, με τον άσο της ΑΕ Λεμεσού, το Over 2.5 στο Τότεναμ – Λίβερπουλ, αλλά και τον άσο της Τουλούζ, τριάδα που πληρώνει 6.64 στο Stoiximan.gr

Από την ομάδα του Άρχοντα

*Διαβάστε τα καθημερινά προγνωστικά picks του Άρχοντα στις ειδικές στήλες: ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ – Στοίχημα Live – Στοίχημα Μπάσκετ – Στοίχημα Μπόμπες – Στοίχημα Ισοπαλίες – Σύστημα 10 Άρχοντας

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE