euro_opap_stoiximan_1
euro_opap_stoiximan_2

World Cup: Φαβορί που υπόσχονται πολλά

World Cup: Φαβορί που υπόσχονται πολλά

Η προκριματική φάση είναι σε εξέλιξη και οι ομάδες βρίσκονται χωρίς μεν καλό ρυθμό μιας και έχουν να παίξουν μήνες, με τους παίκτες τους όμως σε ΄΄υψηλά βαρομετρικά΄΄ αφού τα περισσότερα πρωταθλήματα είναι προς το τέλος τους. Θα παίξουν ρόλο οι έδρες αλλά και οι ατομικές δυνατότητες.

΄΄Μια έδρα που τα έχει όλα΄΄

Σε έναν όμιλο ΄΄φωτιά΄΄ οι δυο πρωτοπόρες ομάδες (Κροατία – Ουκρανία) κοντράρονται στο Μαξιμίρ που μετά από καιρό θα είναι χωρίς κενές εξέδρες, με τις προσδοκίες να μην ξανα-τιμωρηθούνε αν και και οι δυο ΄΄πυρήνες΄΄ δεν υπόσχονται για κάτι τέτοιο.

Οι γηπεδούχοι ως γνήσιοι εκπρόσωποι της παλιάς σχολής των Γιούγκο, βγάζουν νέους ταλαντούχους αθλητές και ανανεώνουν την ομάδα τους, έχοντας αυτή την φορά μια νέα φουρνιά καλών προσδοκιών αλλά και έμπειρους ικανότατους παίκτες, πρωταγωνιστές σε μεγάλα κλαμπ και πρωταθλήματα..

Οι φιλοξενούμενοι ανανεώσανε σε μεγάλο βαθμό το δυναμικό τους και σε πρώτη φάση τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν. Απέχουν έναν πόντο από την αντίπαλο τους, έχουν αρκετή εμπειρία οι βασικοί τους συντελεστές και διεκδικούν το καλύτερο δυνατόν και σε αυτή την αναμέτρηση.

Αήττητες οι δυο ομάδες με μόλις ένα τέρμα παθητικό οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν μέσω τακτικής να μην αφήσουν στους απέναντι επιθετικούς να κάνουν τα δικά τους και στις κόντρες να πάρουν ότι το καλύτερο. Έχουν όμως θέματα επιθετικά με βασικούς τους παίκτες να είναι αυτή την περίοδο εκτός φόρμας και χωρίς ματς στις ομάδες τους.

Οι Κροάτες επίσης αντιμετωπίζουν ζητήματα στον ευπαθή τους χώρο, προς τα πίσω, όμως αυτοί δεν βασίζονται ποτέ στην δυναμική των μετόπισθεν ξεχωριστά, αφού η αμυντική τους τακτική είναι καθολική όταν την εφαρμόζουν.

Με τους φιλοξενούμενους σε καλή κατάσταση η υπόθεση γκολ εκατέρωθεν θα έπαιρνε καλό βαθμό όμως τώρα προτιμήθηκε η έδρα και η εμπειρία.

 Home win & Over 1.5 goal (2.02) Stoiximan

΄΄Αφιλόξενος Νότος΄΄

Στην πρωτεύουσα της Σικελίας το Παλέρμο θα γίνει η αναμέτρηση μεταξύ των ..γειτόνων (Ιταλία – Αλβανία) που δεν έχουν ούτε τις ίδιες φιλοδοξίες, ούτε και ικανότητες. Οι Σικελοί δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους συγκεκριμένους επισκέπτες και το Ρέντζο Μπαρμπέρα θα έχει κόσμο κυρίως από την πλευρά των ..ιθαγενών.

Με θετική αύρα οι γηπεδούχοι στον δύσκολο όμιλο τους κυρίως λόγω της παρουσίας της επίσης φιλόδοξης Ισπανίας, έχουν παίξει ήδη τρία ματς εκτός χώρας και ένα εντός με την ανταγωνίστρια τους, πετυχαίνοντας 3/3 νίκες και μια ισοπαλία (1-1) αντίστοιχα.

Σκοράρουν με άνεση και δεν βασίζονται στις αμυντικές τους καταβολές που πάντα θα υπάρχουν και θα τις εφαρμόζουν όταν χρειάζεται. Άλλωστε αυτά τα μαθαίνουν από όταν μπουσουλάνε και απλώς τα εξελίσσουν στην πορεία.

Οι επισκέπτες προέρχονται από δυο ήττες εντός χώρας που τους μετρίασαν τον αρχικό ενθουσιασμό ( είχαν δυο νίκες απέναντι σε Λιχτενστάιν και Σκόπια) και περιόρισαν τις βλέψεις τους.

Η συνοχή της ομάδας που είχε καλή παρουσία στα γήπεδα της Γαλλίας δεν υπάρχει καθώς έχουν σταματήσει σημαντικοί παίκτες και άλλοι έχουν πλέον επιλέξει να παίζουν με το Κόσοβο. Υπάρχει και το προηγούμενο με την Ελβετία που πάντα έχει ανοικτές πόρτες οπότε η δυναμική τους είναι πλέον σε πτωτική τάση και ροή.

Επιπλέον οι εναπομείναντες αστέρες δεν έχουν στα πόδια τους ικανό αριθμό αγώνων και δεν αποτελούν λύσεις στις ομάδες τους. Μπορεί να είναι ξεκούραστοι γιατί παίζουν λιγότερο όμως δεν έχουν ρυθμό και κυρίως..δυνατότητες για να κοντράρουν τους ανώτερους σε όλα αντιπάλους τους.

Οι προϋποθέσεις για επικράτηση του φαβορί από το μισό του αγώνα αλλά και με διαφορά τερμάτων υπάρχει και αξίζει να υποστηριχτεί.

HT.FT 1/1 (1.75) Betshop

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

MENU LIVE