background_opap_2
background_opap_1

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Μαυροκόρακας για τους μαδριλένους

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Μαυροκόρακας για τους μαδριλένους

Δείτε Live ποδόσφαιρο! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλασσικό ντέρμπι της Ισπανίας (Μπαρτσελόνα – Ρεάλ) και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς που παρακολουθούν σε όλο τον πλανήτη.

Αυτή την φορά όμως είναι χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα αφού μετά από χρόνια το αποτέλεσμα του δεν κρίνει τίποτα το ουσιαστικό, εκτός απο το θέμαμα και Μέσι..

Βέβαια αυτό δεν μειώνει σε τίποτα το ενδιαφέρον των ομάδων που η κάθε μια για δικούς της λόγους θέλουν την νίκη.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κλίσει την σεζόν με μια διαχρονική επιτυχία και η Ρεάλ να μην γίνει έρμαιο στις διαθέσεις των αφιλόξενων για αυτήν Καταλανών, προσπαθώντας μέσα από αυτό το ματς να γεμίσει και τις μπαταρίες της για τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Ιστορικά υπάρχουν αρκετές ανατροπές και στις δυο έδρες, όμως ο μήνας που κυρίως αυτό συμβαίνει ήταν ο προηγούμενος, εκεί όπου γίνεται το έλα να δεις και στις δυο πόλεις.

Διαιτητής του αγώνα ο Alejandro Hernandez και με αυτόν παρόντα τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο για τους Μαδριλένους που φέτος ήταν ο διευθύνων στις ήττες τους στο ντέρμπι της Μαδρίτης (2-3) αλλά και στις ήττες τους στην Σεβίλη (2-1) και στην Χερόνα ( 2-1).

Ο συγκεκριμένος ρέφερι δεν διστάζει να δείξει κάρτες και φέτος σε ότι αφορά τις κόκκινες το έχει κάνει ήδη 9 φορές και μεταξύ αυτών ήταν και το ματς της Μαδρίτης.

Κάθε φορά σε αυτά τα ματς υπάρχει πληθώρα προσφορών στις στοιχηματικές εταιρείες και η αλήθεια είναι ότι τα ειδικά στοιχήματα και κυρίως αυτά που αφορούν τα γκολ έχουν καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης και τώρα λόγω του διαιτητή και οι κάρτες.

Η επιλογή μου όμως αυτή την φορά είναι με την έδρα και την Καταλωνία που σε αυτό το ματς θα παίξει και για άλλα θέματα πέρα από φανέλες και βαθμούς.

Η Ρεάλ θα το παλέψει αλλά οι συγκυρίες δεν την ευνοούν για να κάνει κάτι σημαντικό. Δείτε το ματς σε Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Live Streaming.

Επιπλέον και η επιλογή να υπάρξει κόκκινη κάρτα αφού στατιστικά λόγω του ρέφερι οι πιθανότητες πάνε στα ύψη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Home win (1.80) στην  interwetten

Interwetten με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 0.5 red card (2.80) στον  stoiximan

Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!

Βασίλης Π. (Mythos)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE